Close

NY HYBRIDPRESTANDA

Den helt nya CR-V Hybrid är responsiv, smidig och effektiv. Dess intelligenta och ytterst avancerade hybriddrivlina ger en sömlös körupplevelse.

  • OPTIMAL EFFEKTIVITET MED

    Tre körlägen

  • TVÅHJULSDRIFT OCH

    Allhjulsdrift

Vy snett framifrån av Honda CR-V Hybrid med illustration för Virtuell rundvandring.
Vy snett framifrån av Honda CR-V Hybrid med illustration för Virtuell rundvandring.

VIRTUELL RUNDVANDRING

Följ med på en virtuell rundvandring i CR-V Hybrid för att ta reda på allt du behöver veta om prestanda, styling, säkerhet och uppkoppling i världens mest populära SUV.

Bläddra

Ta steget in i Hybriden

Ännu en milstolpe för Honda CR-V.

i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive)-teknik ger en exceptionell prestanda tillsammans med fantastisk effektivitet. Dess aerodynamiska linjer som skapats kring ett helt nytt chassi gör denna femte generations CR-V till en verklig förarnas SUV. När du sitter i bilen kan du njuta av en lyxig och sofistikerad interiör med det senaste inom förarhjälpmedel och infotainment samt den komfort, det utrymme och den mångsidighet som gjort CR-V berömd.

Närbild på Honda CR-V Hybrid-logotypen.
Närbild på Honda CR-V Hybrid-startnyckeln.
Vy från sidan av Honda CR-V Hybrid-bil i gatumiljö.
Bild framifrån av Honda CR-V Hybrid-strålkastarna.

Jämför körning

Honda CR-V erbjuds med ett urval motorer och transmissioner – inklusive en ny 1,5-liters VTEC TURBO – alla med prestandan i centrum.

Honda CR-V-bensinmotor En avancerad, bränsleeffektiv 1,5-liters VTEC TURBO-bensinmotor med 6-växlad manuell eller automatisk CVT-växellåda. Modeller med såväl två- som fyrhjulsdrift finns, inklusive en modell med 7 säten.
Vy framifrån av röd Honda CR-V med bensinmotor. Honda CR-V-bensinmotor En avancerad, bränsleeffektiv 1,5-liters VTEC TURBO-bensinmotor med 6-växlad manuell växellåda eller automatisk 7-växlad CVT-växellåda. (Motoruteffekten för manuell transmission är 173 hk/220 Nm vridmoment, samt 193 hk/243 Nm för CVT.) Val finns också mellan utföranden med två- respektive fyrhjulsdrift, samt ett utförande med 7 säten.
Vy framifrån av vit Honda CR-V Hybrid. Honda CR-V Hybrid En 2,0-liters bensinmotor av Atkinsontyp samarbetar med två elmotorer – en elektrisk drivmotor och en elektrisk generatormotor – som styrs av ett intelligent flerlägessystem (intelligent Multi-Mode Drive, i-MMD) med 3 körlägen: Hybrid-, motor- samt eldrift. Modeller med två- respektive fyrhjulsdrift finns tillgängliga.

Utforska 1.5 VTEC TURBO

Din CR-V Hybrid

Tillför den där personliga touchen.

Det finns många sätt att göra din CR-V Hybrid lite mer "din egen". Välj antingen bland ett brett urval enskilda artiklar eller ett specialdesignat tillbehörspaket. På så sätt kan du ge din bil en personlig touch som verkligen gör den personlig.

Trekvartsvy framifrån vänd mot Honda CR-V Hybrid i gatumiljö.

BÄSTA BETYG FÖR DIN SÄKERHET

Vår nya CR-V har tilldelats 5 stjärnor vid de senaste Euro NCAP-säkerhetstesterna, vilket är det högsta betyget.

Vårt engagemang för säkerhet genomsyrar allt vårt arbete och en säkrare bil är lika viktigt för oss som att du ska få en häftig körupplevelse. Den innovativa designen på CR-V, i kombination med Honda Sensing™ – ett system med teknik för aktiv säkerhet och förarassistans – ger den mest omfattande kombinationen av säkerhetsteknik i sin klass. 

Nya Honda CR-V sällar sig därmed till resten av Honda-modellerna som testats av Euro NCAP: Jazz, HR-V och Civic, som också har tilldelats den högsta säkerhetsklassificeringen (5 stjärnor) av Euro NCAP.

Tillbaka till huvudsidan
Honda