Coola accessoarer från Honda

Hondas nya kollektion av tillbehör innehåller både snygga och praktiska klockor och väskor – och visar dina vänner vilket bilmärke ditt hjärta klappar lite extra för.

den 25 januari 2018

Den solcellsdrivna sportklockan för herrar ligger helt rätt i tiden i dubbel bemärkelse. Det finns inget batteri inuti, utan klockan drivs av solceller. Fulladdad räcker energin för fyra månaders drift. Klockan är vattentät, har armband och hölje i rostfritt stål samt urverk från Seiko Epson. Pris ca 2 195 kr.

Gillar du en mer klassisk design finns det både en dam- och en herrmodell. Båda är försedda med kronograf, är vattentäta och med urverk från Miyota (Citizen). Armbandet är av läder medan klockhöljet är i rostfritt stål. Pris ca 1 995 kr. Givetvis finns en barnmodell också. Den klarröda barnklockan har även den kronograf, är vattentät och ett urverk från Miyota. Pris ca 495 kr.

Hondas väskor har tagits fram i samarbete med kvalitetsmärket Samsonite. Det finns en lätt, praktisk och stark kabinväska och en lika lätt och funktionell datorväska. Kabinväskan kostar ca 2 470 kr och datorväskan 1 350 kr. Alla priser inklusive moms. Finns att beställa hos din närmaste återförsäljare.

 

Läs mer om Honda Accessoarer