Välj rätt laddare till din Honda e:Ny1

den 15 juni 2024

Välj rätt laddare till din Honda e:Ny1

Att ladda din elbil hemma är enkelt tack vare Honda Power Charger.

Att ladda din elbil hemma, exempelvis Honda e:Ny1, är smidigt. Honda Power Charger är lätt att använda, pålitlig och effektiv. Det finns tre varianter av Honda Power Charger. Välj mellan Honda Power Charger, Honda Power Charger S och Honda Power Charger S+. De har alla praktiska och smarta funktioner.

Med grundmodellen Honda Power Charger kan du ladda upp till 22 KW med trefaskoppling eller 7,4 kW från ett vanligt eluttag. Honda Power Charger S har dessutom intelligent laddning, kan kopplas ihop med ett smart hem-system och kan ge behörighet på olika nivåer. Den mest avancerade laddaren heter Honda Power Charger S+ och kan användas om man har många bilar.

Här beskriver vi fördelarna med Honda Power Charger:

Bra kvalitet
Honda Power Charger har testats mycket noggrant och levereras med en garanti på tre år. Laddaren kan lätt uppdateras för att alltid vara aktuell och modern.

Säker
Säkerhet är väldigt viktigt för Honda. Därför är Hondas Power Charger-enheter designade för att fungera både utomhus och inomhus, och oavsett väder. För att installera den hemma behöver du bara en enkel jordfelsbrytare av Typ A, inte den dyrare Typ B.

Lätt att använda
Honda Power Charger har en LED-lampa som visar vad som händer och en skärm som visar hur mycket energi som används. När kabeln är ansluten ordentligt, låser den fast för extra säkerhet.

Snabb och pålitlig laddning
Honda Power Charger använder den vanliga elen i ditt hem för att ladda bilen snabbt och effektivt. Om du har en starkare strömförsörjning (32A) går laddningen ännu snabbare. Den kan användas med olika kablar och övervakar alltid temperaturen för att förhindra överhettning.

Smart hem-teknik
Honda Power Charger kan enkelt kopplas till smarta hem-system som styr saker i hemmet, tack vare tekniker såsom UDP och Modbus TCP.

Säker användning
Ett kontaktlöst kortsystem (RFID) gör att bara de som har ett godkänt kort kan använda laddaren. Detta är extra bra för gemensamma bostadsområden och företag som delar på en Honda elbil eller en plug-in hybrid. Power Charger S+ kan användas med upp till 1 024 kort, medan Power Charger S kan användas med upp till 20 kort. Lämpligt för företag eller till flerbostadsområden.

Mer om laddning hemma