Sverigepremiär för nya HR-V

den 1 mars 2022

Sverigepremiär för nya HR-V

I helgen finns nya HR-V Hybrid på plats hos Hondas återförsäljare. Det är en kompakt SUV med eleganta coupélinjer och en stilren modern design. Varmt välkommen på en provkörning!

Nästa generation av Hondas populära kompakta SUV bjuder på massor med finesser, bekvämlighet och inte minst körglädje. Som vanligt när det gäller Honda är innerutrymmena riktigt generösa för sin klass. Flexibiliteten med Hondas ”Magic Seats” gör att du kan utnyttja bilens goda lastmöjligheter maximalt. Sätena kan både fällas plant och fällas upp som biofåtöljer.

Klassledande komfort
Bekvämlighet är ett mantra som Hondas utvecklingsingenjörer tagit till nya nivåer. Varje designelement skapar en känsla av generöst utrymme och luftighet. För det första är sikten framåt utmärkt. Förarstolen är placerad 10 mm högre och fönstren har utformats för att släppa in så mycket ljus som möjligt.  Motorhuvens plana linje ger bättre siktlinjer och sidospeglarna är placerade längre ner på dörren. Framsätena är helt nykonstruerade för att motverka trötthet och öka komforten. Ben- och axelutrymmet har ökat jämfört med föregående HR-V-generation, och sätena kan lutas ännu längre bakåt än tidigare.

Funktionen som kanske har den största effekten på den allmänna invändiga miljön för passagerarna är även den mest subtila. Det unika luftspridningssystemet bygger på ett nytt koncept inom luftkonditionering, med L-formade ventiler som placerats i de övre hörnen av instrumentpanelen. De levererar den stärkande effekten från en naturlig bris till alla passagerare och skapar ett mjukt luftflöde.

Som gjord för körglädje
En sak som vi gärna berättar mer om är körupplevelsen som nya HR-V ger. Hondas ingenjörer har analyserat varenda detalj för att kunna maximera förarens nöje och komfort. Jämfört med föregångaren har helt nya HR-V en styvare karosstruktur och en rad förbättringar i fjädring, styrning och bromsar. Det gör att bilen reagerar mer exakt på förarens manövrar och ger en mer belönande, bekvämare men också säkrare körupplevelse. Köregenskaperna har förbättrats, bland annat i form av mjukare kurvtagningsförmåga och en stabil körupplevelse.

Dags att provköra
Exceptionell hybrideffektivitet, låga utsläpp, avancerad anslutning av din mobil och surfplatta, och omfattande säkerhetstekniker i Honda SENSING. Detaljerna och fördelarna är många med nya HR-V. Det bästa sättet att göra dem rättvisa är att åka på en provtur och testa själv.

Nu till helgen den 5-6 mars finns helt nya HR-V på plats ute hos våra Honda-återförsäljare runt om i landet. Kom ihåg att boka tid för provkörning på nätet så att du får den tid som passar dig och så att du slipper stå och vänta.

Varmt välkommen!

Boka provkörning här.