Priserna klara för nya HR-V

den 9 september 2021

Priserna klara för nya HR-V

Honda har nu fastställt priserna för helt nya HR-V med e:HEV-hybriddrivlina som standard. Den populära kompakt-SUVen kostar från 299 900 kronor.

Med början från 299 900 kronor är alla modeller av den senaste generationens HR-V utrustade med hybridtekniken e:HEV och har två motorer som standard. HR-V Hybrid utgör det senaste steget i Hondas åtagande att elektrifiera alla standardmodeller som säljs i Europa till 2022.

Utrustningsnivån Elegance är instegsmodellen med pris från 299 900 kronor. Den har LED-strålkastare, uppvärmda framsäten, 18-tums aluminiumfälgar och sömlös anslutning till smartphone som standard. Nästa modellnivå är Advance med pris från 324 900 kronor och har handsfree-funktion för att öppna den eldrivna bakluckan och sedan låsa den när man lämnar bilen, uppvärmd ratt och interiördetaljer i konstläder och tyg. Varianten Advance Style kostar från 349 900 kr och har premiumljud, unika detaljer och karakteristiska designelement, som lack i två färgtoner och orange detaljer i kupén. 

Det är första gången HR-V-modellen finns tillgänglig med hybridtekniken e:HEV som ger ett koldioxidutsläpp från 122 g/km och en bränsleekonomi på 5,4 l/100 km. Bilen väljer automatiskt mellan tre körlägen för bästa prestanda. I låga hastigheter exempelvis kör du helt elektriskt.

Den helt nya HR-V-modellen har en djärv silhuett, elegantare än föregångaren med modern design och lite coupékänsla i linjerna. Rymlig och mångsidig interiör där högfunktionella material och detaljer av hög kvalitet sätter tonen.

Likt alla andra nya Honda-modeller är HR-V försedd med Honda Sensing, som innebär klassledande avancerade säkerhetstekniker och förarhjälpmedel. Med nya HR-V introduceras dessutom en ny funktion, Hill Descent Control, för bättre kontroll i branta lut och på underlag med dåligt väggrepp.

Honda HR-V kan förbeställas från och med den 1 september.

Boka provkörning

Registrera intresse