Priser klara för nya Civic Hybrid

den 11 juli 2022

Priser klara för nya Civic Hybrid

Prissättningen och utrustningsnivåer är klara för helt nya Civic. Elfte generations Civic kommer till Sverige i oktober.

Helt nya Civic Hybrid kan nu beställas från Hondas återförsäljare. Det finns tre olika utrustningsnivåer: Elegance, Sport och Advance. Priset för den elfte generationen Civic börjar från 314 900 kr. Då handlar det om utrustningsnivån Elegance där 17-tums lättmetallfälgar, säten i tygklädsel, parkeringssensorer fram och bak, backkamera och det omfattande säkerhetspaketet Honda SENSING ingår som standard.

Nya Honda Civic har hybridteknik som standard, vilket betyder att den har två motorer, en som går på bensin och en elmotor. Hybridtekniken gör att bränsleförbrukningen håller sig på en låg nivå.

Sportpedaler och LED-dimljus
Nästa utrustningsnivå, Civic Sport, har en sportig design med premiumfunktioner. Den är utrustad med sportpedaler, LED-dimljus och blanka svarta spegelkåpor, halvblanka svarta fönsterlister och iögonfallande svarta 18-tums lättmetallfälgar. Klädseln är en kombination av tyg och konstläder. Utgångspriset är 334 700 kr.

För den som gillar lite mer lyx och stil finns modellversionen Advance. Den kostar från 369 900 kr och är utrustad med en förstklassig Bose Centrepoint ljudanläggning med tolv högtalare. Advance har även ett panoramasoltak, strålkastare med adaptivt helljus och ett uppgraderat 10,2-tums instrumenthus med multiinformationsdisplay. Andra godbitar är diamantslipade svarta 18-tums lättmetallfälgar i två färgtoner, lädersäten (en kombination av läder och konstläder) samt uppvärmd ratt.

Mer om nya Civic