Nu är den här: Hondas helt elektriska bil

Den ser inte ut som någon annan elbil på marknaden. Nyfiken på att provköra helt nya smarta, roliga och säkra Honda e?! Trodde väl det…

den 7 juni 2020

I helgen anlände den till våra svenska återförsäljare – om än i begränsat antal exemplar på grund av coronapandemin. Honda e är framtidens stadsbil som finns redan nu. Bilen, som nyligen fick designpriset Red Dot Award, har massvis med avancerade och smarta funktioner och en retro-inspirerad design som påminner om den allra första generationen av Honda Civic från 1972.

Städer är bullriga och det är ont om plats. I Honda e är det tvärtom. Du bjuds på en rymlig, välisolerad kupé med ljus och luftig inredning, bekväma säten och lounge-känsla. Interiören blir som en förlängning av ditt vardagsrum med sköna tygklädda säten, panel med träkänsla och stora skärmar där du som medpassagerare kan spela spel eller se på film.

Honda e finns i två versioner, Honda e och Honda e Advance. Priser från 370 200 kr. Den går även att privatleasa för 3 695 kr i månaden (Honda e Advance). Så här i coronatider uppmanar vi dig att boka provkörning på honda.se/vip.honda.se. Då slipper du köer och kan på ett säkert sätt testa Honda e hos din närmaste återförsäljare.

Boka provkörning