Mattias Andersson och Honda kör för pallplats i Karlskoga

Efter fyra veckors uppehåll är det äntligen dags för nästa omgång av TCR Scandinavia. Mattias Andersson och Honda satsar på att åter nå pallplats under den femte deltävling 17-18 augusti, som denna gång körs på klassiska Gelleråsen Arena i Karlskoga.

den 14 augusti 2019

Efter en andra och fjärde plats i Falkenberg strax innan sommaruppehållet har Mattias och Team Honda Honda Racing Sweden en bra känsla inför nästa deltävling.

– Vi hade vår bästa tävling strax innan uppehållet och Karlskoga är en klassisk bana som vi känner väl och trivs på, vi var tvåa här förra året. Vi hade en bra träning på banan tidigare i sommar och ser verkligen fram emot tävlingarna, säger Mattias Andersson.

Det är en klassisk bana som är ganska smal och tekniskt svår. Det är inte så lätt att ta sig förbi och köra om. Det gäller att köra riktigt bra kval under lördagen för att få bra förutsättningar till söndagens två race.

Det är tight tabellen i år, Mattias och Honda ligger än så länge på en sjätte plats i tabellen men ser fram emot att plocka fler poäng under de tre helger som är kvar.

De tre resterande tävlingarna i årets upplaga av TCR Scandinavia är 17-18 aug i Karlskoga, 7-8 sept på Jyllandsringen i Danmark och finalhelg 4-5 okt på Mattias Anderssons hemmaarena Mantorp Park

För mer information kontakta

Mattias Andersson, Team Honda Racing Sweden
Tel. +46 705 92 75 55
Mail. mattias@magp.se

Carola Larsson, PR-ansvarig Honda Sverige
Tel. + 46 736 99 07 82
Mail. carola.larsson@honda-eu.com