Krönika i Auto Motor & Sport hyllar Hondas handlare

den 8 november 2023

Krönika i Auto Motor & Sport hyllar Hondas handlare

Ett handskrivet brev adresserat till Auto Motor & Sports redaktion fick Julia Brzezinska att skriva en passionerad krönika – om Honda.
Foto: Auto Motor & Sport

Auto Motor & Sport är ett motormagasin som gärna testar snabba och dyra bilmodeller. Ganska långt från de flestas vardagskörande till och från jobbet och Ica-butiken kan tyckas. Men så en dag damp ett handskrivet brev ned från en läsare som tyckte att det borde skrivas mer om Honda Jazz. När detta hände redaktören Julia Brzezinska fick det henne att fundera. Resultatet blev en krönika som hyllar varumärket Honda. 

Hon tycker bland annat att Hondahandlarna borde K-märkas i studiesyfte för den nya slit-och-släng-generationen konsumenter! Hon skriver att återförsäljarna adderar personlig touch och autenticitet. Och att nystartade varumärken bara kan drömma om den lojalitet som Honda åtnjuter.

Ja, det är nåt visst med Honda, Honda-ägare och Hondas återförsäljare. Om du aldrig ägt en Honda förstår du nog inte det här. Men du som är Honda-ägare (och de flesta som läser detta nyhetsbrev är nog det) vet att Julia just tittat in i vår värld.
Hela krönikan kan du läsa om du klickar på länken nedan.

Foto: Auto Motor & Sport

Läs krönikan