Åkessons nu största bilhall i Skaraborg

På Åkessons i Götene händer det alltid saker. I slutet av oktober var det lanseringshelg för nya Honda CR-V och HR-V, och samtidigt invigning av den nya bilhallen.

den 23 november 2018

Honda-återförsäljaren Åkessons har byggt till igen. Den nya bilhallen mäter 1 250 kvm och totalt har företaget nu 7 000 kvm inklusive verkstad, yta för rekonditionering och bilhall. Störst till ytan i Skaraborg, enligt Christer Åkesson.

– Även om det är stort så har vi ordnat så att det känns hemtrevligt. Det är många som kommer förbi och tar en kopp kaffe. Vare sig du köper en bil för 10 000 kr eller en miljon så är du välkommen hem till familjen Åkesson, säger Christer.

På invigningen av den nya bilhallen då man också visade upp nya CR-V och nya HR-V serverades de 1 100 VIP-gästerna både mat, dryck och underhållning.

– Det här är det största evenemanget vi haft någonsin. Och ingen av de 1 100 gästerna missade nya CR-V och HR-V, de stod strategiskt placerade i bilhallen där alla passerade. De är båda jättefina bilar, säger Christer.