”Honda e överträffar mina förväntningar”

Ulf Ericsson var först i Sverige med att beställa en Honda e. Det var det unika utseendet han fastnade för, men den fina körkänslan lyfter bilen till en ny nivå för honom.

den 11 november 2020

Med sin blandning av retrokänsla och futuristisk look har Honda e lyckats falla många bilintresserade i smaken, som uppskattar bilens unika design. De runda lyktorna både bak och fram med sina karaktäristiska LED-ljuskonstellation, kombinerat med den rena, enkla sidolinjen tack vare de nätta sidokamerorna ger Honda e ett utseende som sticker ut från mängden.

– Jag fastnade för utseendet, den känns väldigt unik. Jag hade högt ställda förhoppningar när det gäller finish, men inte när det gäller körkänslan. Den har verkligen överträffat mina förväntningar. Bilen är tyst, är mycket bekväm och väldigt skön att köra i stan med sin mjuka, roliga och responsiva acceleration. Den har verkligen premiumkänsla, det hade jag inte väntat mig, säger Ulf.   

Ulf bor i centrala Stockholm och behöver bilen främst för att ta sig runt i huvudstaden med omnejd, till möten, för att göra ärenden och för att skjutsa sina två döttrar till olika aktiviteter. Han har haft bilen i drygt en månad.

– I förra veckan hyrde jag en större SUV till en långresa. Att köra med den i stan är väldigt jobbigt när man vant sig vid den här lilla smidiga bilen. Med Honda e är det otroligt bekvämt att transportera sig i stan. Och så är den rolig att köra. Jag vill verkligen sätta mig i den. Jag är helnöjd, säger Ulf.

Platinum white pearl eller pärlvit är färgen på Ulfs exemplar av Honda e. Till skillnad från Ulfs tidigare bilar som alltid varit svarta.

– Linjerna kommer fram bättre när den är vit och färgen passar väldigt bra ihop med de svarta detaljerna. När jag valde färg tänkte jag på Hondas robot Asimo och att den omvandlat sig till att bli den här bilen!

Mer om Honda e