Handböcker och uppdateringar

Se till att du får ut det bästa av din navigerings- eller Bluetooth telefonsystem med de senaste handböckerna och uppdateringarna.

Kartor & Navigering

Vägar, precis som bilar ändras hela tiden. Namn, vägar, vägarbeten och parkeringar - du behöver veta om dessa saker hela tiden. Uppdatera ditt Honda navigeringssystem med de mest aktuella europeiska kartorna tillgängliga, så du behöver inte oroa dig att du tagit fel väg.

Honda-handböcker

Beskrivning

Handbok

Honda SD navigeringssystem

Detta är ett elegant utformat men otroligt kraftfullt kit som erbjuder alla nödvändigheter för modern körglädje.

Handbok för Honda SD navigeringssystem (PDF, 1,11 MB)

2011-01 Kompakt navigering 2.0

Detta navigeringssystem ger dig kompletta kartor för Västra Europa och Bluetooth® trådlös teknologi för hands-free samtal.

Handbok för Honda Kompakt navigeringssystem (PDF, 1,73 MB)

Uppdateringar

Om du köpte eller uppdaterade ditt Honda navigeringssystem för ett eller mer än ett år sen är det dags att uppdatera dina kartor. Det är för att saker som vägar, broar, tunnlar, bensinstationer och parkeringar ändras hela tiden. Genom att ha den senaste informationen nära till hands slipper du mycket stress och besvär.

Bluetooth Honda Handsfree Telefon

Våra bilar är utformade runt föraren, så du kan hålla dina ögon på vägen. Med Bluetooth Honda Handsfree kan du kommunicera genom röstigenkänning för att aktivera din telefon, så du kan njuta av resan mer.