Everyday Adventures HR-V

Från en tur ner på stan till att utforska nya spännande platser och åka på aktivitetsfyllda helger – vardagen är full av äventyr som gör stora intryck på oss själva, våra nära och kära och våra fordon.

Vi vill kunna njuta av leriga hjulhus, sandiga stövlar och regnstänkta vindrutor. Dessa intryck stör oss inte, de är tecken på ett liv väl levt och en välanvänd bil.

Helt nya Honda HR-V e:HEV är den perfekta följeslagaren för dina vardagsäventyr.

HR-V är en fullhybrid som laddas genom att kraften genereras under körning, vilket sparar dig besväret med att hitta en laddstation, men som också innebär att du kan köra mycket längre på en tank bränsle. Men livet handlar inte bara om att ta sig från A till B, det är själva resan som är målet.

Och här ligger skillnaden i detaljerna.

Med allt från regnsensorer som aktiverar torkarna åt dig till smarta Magic Seats i baksätet och ett infotainmentsystem som håller dig uppkopplad på din färd, är HR-V e:HEV framtagen med äventyr i åtanke.  

Och vem är bättre att verkligen testa den än Audrey Pirault, Fatima Trotta, Ore Oduba, Sabrina Mochenhaupt-Gregor, Jamie Astrain? Var och en har tagit HR-V e:HEV på en tur i sitt lokala område och delat sina minnesvärda vardagsäventyr med oss.  

Kolla in den nya 720-vyn här och se nya HR-V e:HEV – du kan se själv hur bilen ser ut fräsch från återförsäljarens hall och när den har tagit dig till ett fantastiskt ställe.