VIP-kväll drog 500 Honda-intresserade i Habo

Det blev fullt hus hos Runes Bil i Habo när Honda-återförsäljaren bjöd in till VIP-kväll för att visa nya Honda CR-V och nya Honda HR-V i slutet av oktober.

den 23 november 2018

Mellan 450 och 500 personer besökte Runes Bil när det var premiärsläpp av nya Honda CR-V och nya Honda HR-V. Besökarna bjöds på bubbel och lite senare på kvällen stod de inhyrda kockarna och serverade nylagad wok. Även lanseringshelgen två dagar senare drog mycket människor till bilhallen.

– Jag är förvånad över att det kommer så mycket folk. Det är häftigt att de hedrar oss med ett besök, de stämmer till och med träff här. Det är många som längtat efter den nya CR-V:n. Under lanseringshelgen blev det många provkörningar, säger Johan Lundström på Runes Bil.

Honda CR-V är ny från grunden och har bland annat en fräsch och sportig, yttre design. Även inredningen har lyfts flera snäpp i kvalitet. Det märker kunderna, enligt Johan.

– Kunderna tycker framförallt om designen och inredningen. Och så är det många som gillar att den nya modellen har en roligare, kraftfullare motor, säger Johan.

På några få veckor har bilhallen sålt 35 nya CR-V, vilket Johan är mycket nöjd med.

– De flesta kunder har kollat på andra märken också. Men nu är vi verkligen med i matchen.