Höstens bästa Honda-tillbehör

den 5 oktober 2021

Höstens bästa Honda-tillbehör

Här är fyra smarta lösningar för den som vill leva ett aktivt liv och förenkla vardagen. Tillbehören passar Honda Jazz, Civic, CR-V eller Honda e.

1. Bättre ljus för lastning
Hondas bakluckebelysning är ett mycket uppskattat tillbehör som gör stor skillnad och tydligt hjälper dig att lasta i eller ur bilen under dygnets mörka timmar. Och de kan som bekant vara ganska många här uppe i Norden. Belysningen består av två LED-lampor som installeras på bakluckans insida. Lamporna ger ett kraftfullt och jämnt ljus i hela bagagerummet och de lyser även upp utrymmet bakom din bil. Den extra LED-belysningen tänds automatiskt när bakluckan öppnas. Bakluckebelysningen finns till Jazz, CR-V och Civic och kostar 1 440 kr (ord. pris 1 695 kr).

2. Organisera packningen
Om du ofta har med dig väskor och annat bagage blir packningen både enklare och säkrare med hjälp av dessa originaltillbehör från Honda. Lasttillbehören är speciellt anpassade till respektive modell och går under det gemensamma namnet Cargo Pack.

Lastpaketet till Jazz består av en bagagerumsmatta i plast utan avdelare, LED lastljus, en bakre stötfångarfolie och en dekorlist till bagagerummet. Pris 3 260 kr (ord. pris 4 098 kr).

Till CR-V innehåller Cargo Pack en premium organisatör för bagagerummet, ilastningsskydd och tröskellister för bagagerummet. Pris 6 890 kr (ord. pris 8 563 kr).

Civic-paketet innehåller bagagetråg med avdelare, gummimattor med upphöjda kanter och skyddande dekorativa tröskellister till bagagerummet. Pris 3 390 kr (ord. pris 3 829 kr).

3. Skydda din Honda e
Till Honda e finns praktiska tillbehör som effektivt skyddar din bil. Paketet kallas Skyddspaket Plus och innehåller en bagagematta, främre och bakre gummimattor samt skyddsdamask och en skyddsfilm till laddporten. Pris 4 540 kr (ord. pris 5 695 kr).

4. Ta med cykeln på utflykten
Nästa gång det är dags att planera en picknick, varför inte ta med cyklarna? Då kommer denna krok mycket väl till pass. Fästet passar för cykelhållare som har plats för två cyklar. Fästet är enkelt att hantera och fungerar perfekt ihop med Hondas elektriska system och säkerhetssystem. En 13-polig elsats ingår och maximal belastning är 50 kg. Kroken passar Jazz och kostar 6 995 kr (ord. pris 7 995 kr).

Thules cykelställ som passar till kroken och som är auktoriserade av Honda finns i två varianter. En kallas Coach och en annan EasyFold. Båda kan ta två cyklar, är enkla att montera och håller dina cyklar säkert och upprätt utan behov av några remmar. Det finns även en tilt-funktion för att lättare komma åt bagaget inne i bilen och ett låsbart stöldsskyddsystem. EasyFold är dessutom vikbar vid förvaring. Coach kostar 5 830 kr och EasyFold 7 730 kr.

Alla priser som angetts ovan är inklusive moms. Monteringskostnader tillkommer. Erbjudanden gäller till och med 211231. Beställ via din närmaste återförsäljare.

Till närmaste återförsäljare