Close
Närbild från sidan på sätena i Honda Jazz
Närbild från sidan på sätena i Honda Jazz

ORDENTLIGT MED UTRYMME

Den rymliga interiören har ännu mer benutrymme och framsäten med svankstöd och egenskaper som motverkar trötthet. Honda Jazz ger bekvämlighet på limousine-nivå.

Bläddra

Helt nya Jazz

Nya Jazz-serien har konstruerats med en ren, sömlös profil som är aerodynamiskt effektiv och stilren. Varje detalj ger Jazz ett snyggt och modernt utseende och en unik personlighet.

Ett nytt perspektiv

Helt nya Jazz och Jazz Crosstar ger panoramautsikt över vägen så att föraren får en riktig widescreen-upplevelse. Den förbättrade sikten bidrar inte bara till en tryggare körställning utan även till en verklig säkerhetsfördel.

Living room

Våra hyllade och unika Magic Seats-säten ger dig mångsidighet precis när du behöver det. Detta ger dig utrymme att konfigurera sätena på flera olika sätt för att rymma mer bagage. I Jazz Crosstar är klädseln vattentät, vilket innebär att din aktiva livsstil inte lämnar några spår.

 

 

Öppna upp stort

Att flytta stora saker är inget problem för Jazz eftersom den har ett stort bagageutrymme när de bakre Magic Seats-sätena fälls ner. Den här smarta konfigurationen ökar utrymmet och mångsidigheten, vilket gör att du får plats med mängder av olika former och storlekar.

Skönhet i detaljerna

Ny i serien är Jazz Crosstar. Den har utvecklats med en aktiv livsstil i åtanke och har en tuff, muskulös stil med en distinkt grill, snygga integrerade takräcken och en högre fordonshöjd för enklare åtkomst och bra sikt över vägen.

Pekskärmsteknik

I den nya Jazz-serien är det smidigt att ansluta till din värld med vår senaste infotainmentteknik. Givetvis ingår DAB-digitalradio för att ge dig det bredaste utbudet av stationer, samtidigt som den nya 9-tumsskärmen har en bekant smartphonestil och användbarhet med integration till Android Auto och Apple CarPlay.

Inled resan med "OK" Honda

Den röstaktiverade Honda personlig assistent kan hålla en naturlig konversation med dig med hjälp av kontextuell förståelse för att erbjuda dig relevanta rekommendationer. Så om du behöver kontrollera vädret, hitta din favoritmusik eller välja restaurang kan assistenten alltid hjälpa dig.

Nära till hands

Oavsett var du befinner dig kan du alltid kontakta din Jazz via appen Honda+. Appen ger dig bland annat möjlighet att låsa eller låsa upp bilen och skicka destinationer till navigationssystemet.

Tillbaka till huvudsidan
Honda