Hybridsnöslunga

Kung Bore

Honda hybridsnöslunga i arbete
Honda hybridsnöslunga i arbete
Honda hybridsnöslunga i arbete
Honda hybridsnöslunga i arbete

Enstegs hybridsnöslungan är en unik kombination av 4-taktsmotor och elkraft med ett intelligent elektroniskt styrsystem.

Scrolla

Logotyp Engineering for life.

Hybrid. Kraftfull, innovativ teknik

Alla prestanda du förväntar dig av en snöslunga från Honda och med alla fördelarna hos effektiv elkraft.

Moder natur, visa dig från din värsta sida

En häftig snöstorm kräver rejäla prestanda.

Om du bor i trakter där det snöar med jämna mellanrum så tar Hondas hybridsnöslunga hand om det på mer än ett sätt. Hondas berömda 4-taktsmotor koncentrerar sig på att tugga sig fram i snön med fenomenal hastighet, medan den laddar att kraftigt batteri. Batteriet driver två starka elmotorer som ger kraftfull, oberoende direktdrivning av banden. Föreställ dig en yta lika stor som två tennisplaner under ett 30 cm djupt snötäcke. Hybridsnöslungan röjer den på bara sex minuter, så om det är snö på väg behöver du inte vara orolig.

Hybridsnöslunga som körs av modell, snömiljö.

Med Hondas hybridkraft är snön borta innan du vet ordet av. 

Du sitter fast utan den

När världen omkring kläs i vitt behöver du en snöslunga som du kan lita på.

Hondas hybridsnöslunga har allt: det bästa när det gäller snöslungningsteknik, den är bränslesnål, har låg ljudnivå och enastående snöslungningsprestanda. Tre olika körlägen ger dig alltid bra fotfäste, även om du är ovan. Den här innovativa snöslungan passar den som vistas i snörika trakter. En snöslunga från Honda kan vara skillnaden mellan att ta sig ut eller bli insnöad.

Närbild på hybridsnöslunga som körs av modell, fokus på tre olika körlägen.

En av de många nyheterna på hybridsnöslungan är möjligheten till val av tre körlägen, eller två som på 1380i. Välj den som passar dig.

Välj den som passar dig bäst

Varje modell har sin egen röjningskapacitet

Trekvartsvy framifrån, HSS 1380i hybridsnöslunga från höger. HSS 1380i E 4-taktaren iGX390 som röjer 60 ton snö per timme med en matarbredd på 81 cm.
Trekvartsvy framifrån, HSL2511 E hybridsnöslunga från höger. HSL2511 E 4-taktaren iGX440 som röjer 92 ton snö per timme med en matarbredd på 92 cm.

Visa specifikationerna

"Må bra"-känslan

Den värmande känslan kommer sig av att du vet att du inte bara har skaffat den bästa snöslungan på marknaden, utan att du också har det bästa skyddet för den.

Närbild på hel självdiagnostikpanel.

En självdiagnostikpanel som uppmärksammar dig på åtgärder som bör vidtas och som visar när det är dags för nästa service.

Det är därför vi backar upp dig med en tillverkargaranti som är den bästa du kan få. Vi är med dig hela vägen och ersätter både delar och arbete. Vår garanti gäller fullt ut under hela perioden. Det betyder att sista garantidagen är lika mycket värd som den första - en solid och pålitlig garanti helt i linje med våra snöslungor.

Den tänker på sitt eget välbefinnande

Denna hybrid är utrustad med en unik funktion som genom ett smart självdiagnossystem talar om när nästa service ska göras och när rutinmässigt underhåll bör göras. 

Hondas skyddskapell.
Modeller i snön.