13-serien

Låt det snöa

Man med Honda-snöslunga
Man med Honda-snöslunga
Snöslunga från Honda i arbete
Snöslunga från Honda i arbete

13-serien ger dig professionella prestanda- och kontrollnivåer utan att göra avkall på komforten

Scrolla

Logotyp Engineering for life.

Ställ undan snöskyffeln

Det här är vår allra senaste serie med innovativa och tekniskt avancerade snöslungor vilka gör snöröjningen så enkel, effektiv och tillförlitlig som möjligt.

Vår affärsidé är snö

Blå himmel och barmark. Men inte länge till.

Vädret kan växla snabbt och innan du vet ordet av kan du stå i djup snö upp till knäna. Inte roligt om du har en yta på ungefär en tennisplan att skotta och en massa kunder som snart kommer. En snöslunga i 13-serien röjer 30 cm djup snö på lite drygt tio minuter så att du snabbt kan ta itu med resten av dagens göromål - business as usual. Med den typen av prestanda, i kombination med vårt goda rykte när det gäller driftsäkerhet, så kan du vara säker på att din Honda alltid kommer att klara jobbet.

13-serien som körs av modell, snömiljö.

Kraftverket

För att kasta iväg snön genom luften så långt bort som 17 meter krävs en hel del kraft.

13-serien som körs av modell, i bergstrakt.

Det skulle behövas mycket folk med snöskyfflar för att klara jobbet. Men Hondas snöslungor i 13-serien med 4-taktsmotorn GX390 klarar det i ett nafs. Den här motorn är lika pålitlig som den är kraftfull, lättstartad och byggd för att inte bullra, med låga vibrationer och låga utsläpp i åtanke. Resultatet är snöslungor som är de tystaste och mest bekväma att använda. Och eftersom de är så bränslesnåla är de billigare än att hyra in ett gäng snöskottare.

Bild på 13-serien, fokus på låg ljudnivå.

Hondas snöslungor är de tystaste på marknaden. Vi tittar på varje enskild komponent för att se hur vi skulle kunna sänka ljudnivån.

Närbild av motor.

GX390 kan köras mer än två timmar i sträck.

Den enda i sitt slag

13-serien är konstruerad och byggd som ingen annan snöslunga - äkta Honda ända ner i minsta mutter och skruv.

Med en Honda snöslunga är det hela större än summan av dess delar. Till att börja med har vi världens mest pålitliga motorer som startar och går jämnt i kyla. Dessutom finns många inbyggda Hondainnovationer, från matarskruv med autostop till minsta detalj som en brytbult. När Honda sätter ihop alltsammans har du den bästa all round-snöslungan som du kan hitta någonstans i världen.

Närbild på reglage.
13-serien som körs av modell, snömiljö.
Närbild på matarskruv.
Närbild på drivband.

Snöröjning, inget problem

För att kunna röja snön snabbt före 1980-talet behövde du äga eller hyra en snöplog.

Antingen kunde du svettas med en snöskyffel eller använda en snöblås som du måste skjuta framför dig - inte heller det något direkt nöje i djup snö. År 1980 kom så Honda med den första självgående snöslungan, HS35:an. Det var den första kompakta maskinen för privatbruk som hade en revolutionerande självgående drivning med matarskruv av gummi som drog sig fram medan den röjde snön. Vägen till användarvänliga snöslungor låg plötsligt öppen.

Snöslunga som körs av modell, snömiljö.

Spetsteknik. Hondas hybridsnöslunga visar vad den kan.

Välj den som passar dig bäst

Varje modell har olika funktioner och snöröjningskapacitet.

Trekvartsvy framifrån, 13-seriens HSS 1380A T från höger. HSS 1380A ET Matarskruvens bredd 81cm, röjningskapacitet 75 ton/h, bandburen modell, hydrostatisk transmission
Trekvartsvy framifrån, HSS 1380A ETD 13-serien sedd från höger sida. HSS 1380A ETD En maskin för hårt arbete men manuell inställning av utkast och manuell snörstart, som röjer 75 ton/h.

Visa specifikationerna

En värmande känsla som håller i sig

Den dag du köper en snöslunga från Honda är den dag du köper det bästa du kan få för pengar.

Hondas skräddarsydda kapell.

Det här måttsydda kapellet är specialformat för att skydda din 13-seriemaskin och hålla den i toppskick.

Det är därför vi backar upp dig med en tillverkargaranti som är den bästa du kan få. Vi är med dig hela vägen och ersätter både delar och arbete. Vår garanti gäller fullt ut under hela perioden. Det betyder att sista garantidagen är lika mycket värd som den första - en solid och pålitlig garanti helt i linje med våra snöslungor.

Hondas logotyp.
Modeller i snö.