6-serien

Nästa steg uppåt

Man som jobbar med en snöslunga i Hondas 6-serie
Man som jobbar med en snöslunga i Hondas 6-serie
Man som jobbar med en snöslunga i Hondas 6-serie
Man som jobbar med en snöslunga i Hondas 6-serie

Hondas snöslungor i 6-serien kan flytta mer snö längre bort än en enstegsslunga. De är både kompakta och kapabla.

Scrolla

Logotyp Engineering for life.

Kompakta prestanda

Maskinerna i 6-serien är perfekta för hemmabruk, i och runt trånga utrymmen såsom uteplatser och gångvägar. Tvåstegssystemet visar imponerande prestanda i denna ekonomiska och användarvänliga maskin.

2x snöslungor i 6-serien.

6-serien

Nästa steg uppåt

Vi introducerar våra minsta tvåstegssnöslungor.

Hondas snöslungor i 6-serien kan flytta mer snö längre bort än en enstegslunga. Och med växellåda och banddrift som tillval är de både kompakta och kapabla.

Två snabba steg

Matarskruven samlar snön och sedan blåser en kraftig fläkt iväg den långt, långt bort.

Våra snöslungor i 6-serien lämpar sig för snödjup upp till 50 cm och passar både hemmaanvändare och proffs lika bra. De är byggda för bästa balans mellan ekonomi, användarvänlighet och effekt, och klara upp till 37 ton per timme. De röjer en yta lika stor som två tennisplaner med ett snödjup på 30 cm på runt 13 minuter. 

6-serien som körs av modell, snömiljö.

Grepp som sitter

Välj mellan hjul eller band på våra snöslungor i 6-serien.

Trekvartsvy framifrån, 6-serien från vänster.

Våra snöslungor i 6-serien som är utrustade med hjul ger dig bra grepp och är lätta att manövrera. Med ett specialutformat däckmönster är de bäst lämpade där det är trångt och finns många hinder. Men för att få ännu bättre drivning kanske du kan tänka dig en snöslunga med drivband. På de flesta snöslungor i den här storleken har man inget val – men på våra snöslungor i 6-serien har man det. Med band som tillval är de perfekta för stora, öppna, ojämna ytor. Den varken glider eller slirar, inte ens i branta slänter, så att du alltid har fullständig kontroll.

Växla upp för snöfall

Våra snöslungor i 6-serien är försedda med växellåda. Det är bekvämt eftersom det ger bättre kontroll. De överför bästa vridmoment för arbetet och låter dig välja perfekt rotationshastighet som passar din takt och arbetsförhållandena. Så enkelt är det.

Närbild på växellåda.

Växellådan ger dig bättre kontroll över maskinen.

6-serien från sidan, fokus på band.

Gjord för att passa

Våra delar till snöslungorna är som gjorda för varandra. Bokstavligen.

Varje del som ingår i våra snöslungor är konstruerade och byggda hos Honda - ända ner till matarskruven. De passar perfekt tillsammans och när varje maskin rullar av bandet är resultaten helt remarkabelt.

Hantverkskvalitet

Den funktionella konstruktionen och noggranna monteringen betyder inte bara att du får en bättre maskin, utan också en driftsäkrare. Din snöslunga från Honda kommer att fortsätta att slunga. Och slunga. Och slunga…

6-serien som körs av modell, trädgårdsmiljö.

Kraftverket

Det krävs en hel del kraft att slunga iväg snön så långt som 14 m.

Närbild på 6-seriens motor.

Gasreglaget sitter på handtaget - inom räckhåll för tummen.

Det skulle behövas mycket folk med snöskyfflar för att klara jobbet; men Hondas snöslunga i 6-serien med 4-taktsmotorn GX160 klarar det i ett nafs. Den här motorn är lika pålitlig som den är kraftfull och är byggd för att inte bullra, med låga vibrationer och låga utsläpp i åtanke. Den är också lättstartad när det är kallt. Resultatet är snöslungor som är de tystaste och mest bekväma att använda. Och med verkligt låg bränsleförbrukning är tidsbesparingen ett riktigt kap.

Närbild av motor.

6-seriens GX160 kan köras i mer än en och en halv timme.

Välj den som passar dig bäst

Varje modell har olika funktioner och snöröjningskapacitet.

Trekvartsvy framifrån, 6-seriens HSS 655 W från höger. HSS 655K1 EW Lättrullande hjul och växellåda, belysning, röjer 32 ton/h.
Trekvartsvy framifrån, 6-seriens HSS 655 T från höger. HSS 655K1 ET Band som griper tag och växellåda, belysning, röjer 37 ton/h.
Trekvartsvy framifrån, 6-seriens HSS 655 TS från höger. HSS 655K1 ETD Band som griper tag, växellåda, elstart och belysning, röjer 37 ton/h.

Visa specifikationerna

Kraftverket

Det krävs en hel del kraft att slunga iväg snön så långt som 14 m.

Närbild av motor.

6-seriens GX160 kan köras i mer än en och en halv timme.

Det skulle behövas mycket folk med snöskyfflar för att klara jobbet; men Hondas snöslunga i 6-serien med 4-taktsmotorn GX160 klarar det i ett nafs. Den här motorn är lika pålitlig som den är kraftfull och är byggd för att inte bullra, med låga vibrationer och låga utsläpp i åtanke. Den är också lättstartad när det är kallt. Resultatet blev snöslungor som är de tystaste och mest bekväma att använda. Och med verkligt låg bränsleförbrukning är tidsbesparingen ett riktigt kap.

 

Närbild av motor.

En värmande känsla som håller i sig.

Den dag du köper en snöslunga från Honda är den dag du köper det bästa du kan få för pengar.

6-serien bakifrån.

Det är därför vi backar upp dig med en tillverkargaranti som är den bästa du kan få. Vi är med dig hela vägen och ersätter både delar och arbete. Vår garanti gäller fullt ut under hela perioden. Det betyder att sista garantidagen är lika mycket värd som den första - en solid och pålitlig garanti helt i linje med våra snöslungor.

Hondas skyddskapell.
Modeller i snön.