Lär dig mer om Honda

Snöröjare

Lätt. Hos oss på Honda är det är ett av våra favoritord. Och det är det ord som definierar nästan alla våra produkter. Saker som gör ditt liv lite lättare. Roligare. Och våra snöslungor förvandlar hårt arbete till en promenad i parken.

Varför en Honda?

Vad kan vara vackrare än en snöflinga? För många är det en nyskottad gårdsplan eller garageinfart. När det gäller att göra ett hårt snöröjningsarbete enklare kan du lita på att Hondas snöslungor är bäst lämpade för det jobbet. Låt oss berätta varför.

Efterlyses: pålitlig, flitig medarbetare

Vilken är din åsikt om en perfekt medarbetare? Han ska vara pålitlig. Tyst. Effektiv. Och naturligtvis lätt att samarbeta med. Han ska alltid vara klar för start och kunna arbeta hårt, oavsett hur kallt det blir.

Hondas snöslungor klarar jobbet varje gång. Det beror på att de drivs av Hondas pålitliga 4-taktsmotorer. Våra tvåstegs- och enstegssnöslungor är exceptionellt tystgående, effektiva och lättkörda. De startar troget i kyla och har kraft att klara även den tyngsta snö.


Nyheter, evenemang och utmärkelser

Det händer alltid något med Hondas snöslungor. Ta reda på vad vi har haft för oss på sistone.

  • Snöslunga som körs av modell, snömiljö.

    Vi är ofta först med att göra saker på ett nytt sätt, och vi vill att du ska få tillgång till den interna informationen först.

  • Snöslunga som körs av modell, snömiljö.

    Vi har en hel del att säga om Hondas snöslungor – men varför inte ta reda på vad andra säger om dem.

  • Snöslunga som körs av modell, snömiljö.

    Vi är inte de enda som tycker att Hondas serie av snöslungor är närmast perfekta.