Honda utrustar nya Micore

den 31 maj 2013
Honda utrustar nya Micore

Med design och funktion som går hand i hand lanserar nu Micore sin nya båtmodell, Micore 480 sc Offshore. Nyheter som hög fribord och breda passager gör denna modell perfekt för barnfamiljer. Utrustad med Hondas utombordsmotorer från BF40 till BF75 blir den ett komplett båtpaket.


Nu lanserar Micore sin nya modell Micore 480 sc Offshore. Micore utvidgar sitt modellprogram med denna minsting eftersom trenden går mot mindre båtar som man dessutom kan dra med ett EU-släp. För barnfamiljen, som är en av Micores stora kundgrupper, har Micore 480 flera fördelar bl a genom att båten har hög fribord, dvs höga kanter som viktigt vid barnsäkerheten ombord. Det är en båt som är liten utanpå men stor inuti och har massor av utrymme. Fler viktiga funktioner är lättillgängliga steg upp ur båten samt breda passager. Den negativa rutan trycker effektivt bort fartvinden och ger dessutom mer plats för föraren. Reglage och instrument är lättillgängliga och nås lätt både i sittande och stående körning.


Micore Plast AB finns i Lidköping och är ett familjeägt företag. Idag driver syskonen Peter och Malin Tholérus företaget som startades av Göte Gustavsson 1979, då som legotillverkare av glasfiberarmerade polyesterkomponenter till industrin. Micore tillverkar närmare 200 plastbåtar per år och har ett modellprogram som består av modellerna Micore 480 sc Offshore, Micore 500sc/550cc Classic och Micore 570cc/630cc Offshore.

För mer information om Micore, vänligen kontakta Peter Tholérus, Micore, 0702-03 77 73