Honda och Atlanticas märkesförsäkring

den 12 februari 2012
Honda och Atlanticas märkesförsäkring

Hondas märkesförsäkring vänder sig till dem som köper eller har en Hondamotor på sin båt. Märkesförsäkringen för Honda är en helförsäkring där sjöskada, uppläggnings- och transportskada, brandskada, stöldskada, ansvarsskada och rättsskydd ingår. Båtägaren kan välja om de vill ha en BAS eller LONG försäkring där tiden i vattnet är det som skiljer. Vinterförvaras båten hos en auktoriserad Honda återförsäljare/verkstad eller varv kan båtägaren få ytterligare rabatt på sin försäkring. Skulle det ske en skada ingår också en prioriterad skadereglering vilket i korthet innebär att om motorn blir stulen så reglerar vi skadan direkt och skulle hela båten bli stulen så har vi reglerat den inom 14 dagar.

"Vi är mycket glada för att Honda valt Atlantica som samarbetspartner till sin märkesförsäkring. I Hondas egen märkesförsäkring ingår bla vår dygnet-runt-öppna-jour-service Atlantica Assistans utan extra kostnad. Förutom en förmånlig premie ingår också en olycksfallförsäkring samt en trailer med värde upp till 30 000 utan extra kostnad" säger Anders Ritzler, Försäljningschef på Atlantica.

Via Atlanticas lojalitetsprogram fås bla självriskreducering på den valda självrisken med 50% om båtägaren varit skadefri i fem år och 75% om båtägaren varit skadefri i tio år.

Mikael Comrin, Sales manager, Honda Nordic (PE) säger:
"Atlanticas långa historia, expertkunskap och välkända varumärke vägde mycket tungt vid valet av samarbetspartner för vår Honda-försäkring. Genom Hondas märkesförsäkring får båtägaren nu tillgång till både en prisvärd och innehållsrik försäkringslösning."


För mer information 
Anders Ritzler, försäljningschef Atlantica
08-684 128 04, 0707-81 65 89
anders.ritzler@atlantica.se

Atlantica är sedan många år störst på båtförsäkringsmarknaden räknat i premievolym. Bolaget står för tradition, kunskap, och snabb hjälp när det verkligen behövs. Atlantica har idag drygt 57 000 kunder och har funnits sedan 1916. Atlantica ingår i Moderna Försäkringar och har kontor i Stockholm och Göteborg. Moderna är en nytänkande utmanare på den svenska försäkringsmarknaden som erbjuder sakförsäkringar för det moderna företaget och individen. Moderna är en del av Tryg som är en av Nordens största försäkringskoncerner. I Moderna ingår även Atlantica, Netviq, Bilsport & MC och Moderna Trygghetsförsäkringar.