Arronet aluminiumbåtar

Arronet

På Arronets båtar kan du alltid få en Hondamotor på utombordsmodellerna.

Arronet Teknik är störst i segmentet aluminiumbåt med ett brett modellprogram. I Östhammar sker hela tillverkningsprocessen från plåt till båt. Båtarna tillverkas direkt för slutkund, Arronet har inga lagerbåtar utan varje båt som påbörjas är beställd och utrustas för kunden. 

Säkerhet
Arronetbåtarna är byggda för din säkerhet och för att klara tuff behandling. De är försedda med luftkuddar och flyter därför även om skrovet skulle vattenfyllas.

Stabilitet
Stabiliteten både i hamn och under gång är något utöver det vanliga.

Sjöegenskaper 
Båtarna är roliga att köra, lättdrivna och går fint i sjön i alla väder. Genom sin förstärkta konstruktion klarar de hårda påfrestningar och så mycket is som båtens vikt orkar bryta.

Kvalitet
Båtarna är helsvetsade med förstärkta skrov, i saltvattenbeständig marinaluminium. Resultatet är en stark, säker och underhållsfri båt där åldrande material är minimerade. Du slipper skarvar som kan skramla isär, plast, nitar och flagnande lack.

En Arronetbåt har du för livet! Ditt båtliv blir enkelt och roligt med en båt som är lättskött, snabb, av hög kvalitet i tåliga material och som kräver ett minimum av arbete.

Läs mer om Arronets båtar www.arronet.se