Energiproduktion

Tro det eller ej, all elektricitet är inte densamma. Oavsett om du driver känslig datorutrustning eller industriella kraftverktyg – de har alla specifika elektricitetsbehov.

Vad är det?

Energiproduktion är den spänning och de watt som våra elverk skapar. Våra smarta ingenjörer har kommit på olika tekniker för att reglera den. Välj den som är rätt för dig – de har alla sina unika fördelar.

Kondensator/induktiv

Bäst för användningar med svårdrivna belastningar – som cirkelsågar, vinkelslipar och slagborrar, för de ändamålen är de här elverken de populäraste i branschen. Deras enkla teknik gör elverken ekonomiska och pålitliga.

AVR

Konstruerad för att tillförlitligt kontrollera spänning – Auto Voltage Regulator (AVR, automatisk voltregulator) ger bättre spännings- och frekvensstabilitet med färre effekttoppar och -dalar.. Perfekt för känsliga kraftverktyg och byggutrustning.

Digital AVR

Ett steg upp från traditionell AVR; den digitala automatiska voltregulatorn (D-AVR) ger jämnare och effektivare energiproduktion för nödström. Och om du behöver bra kvalitetsljus så minskar D-AVR flimret avsevärt.

Intelligent AVR

Intelligent automatisk voltregulator (I-AVR) ger hög belastningsprestanda vid uppstart, vilket gör den idealisk för byggen, sjukhus, nödtjänster och reservaggregat för hemmet. Och med dess stabila spänning och frekvens är den väl lämpad för svetsar och kompressorer.

Cyclo-konverterteknik

Lämplig för användning både inom industrin och på fritiden. Den patenterade tekniken baserad på vår banbrytande inverterteknik skapar elektricitet av högre kvalitet, samtidigt som elverken väger lite och är lätta att bära.

Inverterteknik

Idealisk för kraftförsörjning för mycket känslig elektronisk utrustning. Den här spjutspetstekniken producerar elektricitet som är lika bra som den du har i ditt hem. Det ger även bättre bränsleekonomi och mindre buller.