Varför en Honda?

Hos Honda löser vi problemen, en dröm i taget.

Modet att utmana konventioner

Det är sant – Honda började med att tillverka motorcyklar. Det gör vi fortfarande. Och allt började med en passion för att lösa några av världens största ingenjörsproblem.

Men det finns alla möjliga utmaningar i världen, så varför bara hålla sig till det man känner till? Vår grundare, Soichiro Honda, gjorde inte det. Och sedan den allra första motorcykeln tillverkades växte hans intresse lavinartat och återfinns i varje maskin vi bygger.

"Vi har bara en framtid, och den kommer att bestå av våra drömmar, om vi vågar utmana konventionerna." - Soichiro Honda.

Varför kommer Hondakunder alltid tillbaka?

Svaret är enkelt: förtroende. Och när det handlar om hantering av kraft, finns det något viktigare ord?

Det ger oss övertygelsen att målen kan uppnås, förvissningen att hårt arbete lönar sig och friheten att njuta av att lösa problem. Vilket är anledningen till att, från campingplats till byggarbetsplats, trädgårdsparty till musikfestival, Hondas industrimaskiner får förtroende över hela världen för att leverera robusta, pålitliga och effektiva resultat.

Tack och lov för problem

Om man älskar att lösa problem kan man inte låta bli att leta efter problem överallt.

Så vi utvecklar inte bara innovativa gröna lösningar för de produkter vi tillverkar – vi tillämpar även samma sorts tänkande i våra kontor och fabriker.

Till exempel, man kan inte driva en fabrik utan att använda massor av vatten. Så vid Honda Marysville använder vi regnvatten istället för ledningsvatten. Och vi sparar 150 000 ton om året. Vi drömmer inte bara idéerna – vi lever dem också.

Håller i längden

Det finns en enkel anledning till att man ser så många av våra gamla industrimaskiner i drift fortfarande. Våra är byggda för att hålla. Det är inte bara ett tomt löfte. Vårt avundsvärda rykte för hållbarhet och tillförlitlighet stöds av vår helgjutna femårsgaranti för användning i hemmet, och ett år för professionell användning, vilket täcker både komponenter och arbete.