Innan du startar

Om du vill utföra jobbet snabbt och effektivt – men utan att skada dig. Din Hondautrustning är byggd med din säkerhet i åtanke. Men trots det finns det några saker du bör tänka på innan du slår på din maskin.

Varför köpa Honda original-delar? (En äkta fråga)

Helheten är större än summan av delarna. Både Aristoteles och Soichiro Honda skulle hålla med om det. Och trots det kan den fulla helhetens effektivitet skadas om inte de individuella komponenterna alla lever upp till samma höga standard.

Du ska veta, att i en Honda fungerar varje komponent harmoniskt med en annan, för att ge sammansatt, jämn prestanda. Om man kompromissar med en komponent kan det hända att hela systemet blir en kompromiss.
Du kan upprätthålla kvaliteten på din Hondaprodukt genom att se till att du alltid väljer pålitligheten och prestandan hos Honda originaldelar.

Det finns inget tillförlitligare än en Honda.

  • Läs grundläggande tips för att hålla efter din Hondaprodukt, så att den är i utmärkt körbart skick när du behöver den som mest.

  • Vi litar på byggkvaliteten hos våra produkter, det är därför som vi kan erbjuda dig en omfattande garanti.

  • Du vet aldrig när du kan behöva instruktionsboken, så ha den lätt tillgänglig. Om du tappar bort den, oroa dig inte – du kan ladda ned en annan gratis.