Lär dig mer om Honda

Slå på strömmen

Industrin kräver pålitlighet, hållbarhet och kostnadseffektiva energilösningar. Du kan alltid lita på att Honda levererar alla tre till belåtenhet.

Varför en Honda?

Det finns många banbrytande, innovativa egenskaper och tekniker som är designade och inbyggda i våra elverk, vattenpumpar och bandvagnar – vilket gör dem till mångsidiga, stabila arbetspartner även i de hårdaste miljöer.

Förtroende, liksom respekt, måste förtjänas

Att utveckla en effektiv och pålitlig vattenpump är lika viktigt för oss som att bygga en motorcykel för att vinna Moto GP. En motorcykels pålitlighet är grundläggande, den måste inte bara vinna en tävling för att få respekt – den måste avsluta säsongen. Och detsamma gäller för våra vattenpumpar. De måste också fungera säsong efter säsong.

Vi lägger ner mycket tid på att tänka på de människor som använder våra produkter – vi försätter oss i deras situation – växer med våra misstag och lär oss genom att göra... och göra igen och igen tills det blir rätt. Bara då – när vi kan lita på produkten – låter vi dig använda den.

Nyheter, evenemang och utmärkelser

Det händer alltid något hos Honda. Ta reda på vad vi har haft för oss på sistone.

  • Vi är ofta först med att göra saker på ett nytt sätt, och vi vill att du ska få tillgång till den interna informationen först.

  • Vi kan prata hela dagen om våra industrimaskiner – men här kan du läsa vad andra säger om dem.

  • Vi är inte de enda som tycker att våra produkter har förutsättningar för att lyckas.
    Vi är välkända inom branschen också.