Honda Motor Europe lanserar en global PR-kampanj i sociala medier.

Twitter-hashtaggen #myjourney och webbplatsen www.myjourneys.com är kampanjens kanaler där människor i Sverige och i övriga delar av världen kan dela med sig av sina resor.

den 7 mars 2013

#myjourney

Hondas produkter gör det möjligt för kunder över hela världen att ge sig av på olika typer av resor. Kampanjens syfte är att hylla resor världen över, oavsett om de är korta eller långa, säger Mikael Comrin, försäljningschef i Sverige för Honda Power Equipment.

Just nu pågår Ola Skinnarmos expedition till Grönland. Syftet är att lokalisera och dokumentera fartyget Vega, som svensken Adolf Erik Nordenskiöld var först att segla genom Nordostpassagen år 1879. Vega förliste 1903 vid Grönlands västkust.
Med sig på expeditionen har Ola Skinnarmo Hondas båtmotor BF 20 SHU och som reservkraft Hondas elverk EU 20i. Han kommer att berätta om sin resa i kampanjen.

Ola Skinnarmos sätt att arbeta stämmer väl in med Hondas grundfilosofi ”The Power of dreams”, Ola är en person som gör det oväntade, som tror på sina drömmar och ser till att de går i uppfyllelse. Hans resa visar på bredden i vad man kan använda Hondas produkter till, säger Mikael Comrin, försäljningschef i Sverige för Honda Power Equipment.

Idén till kampanjen kommer från Honda-kunden Jon Hancock. Jon och hans fru Christine reste jorden runt i sin Honda Civic från 1987, från Bristol i Storbritannien till Suzuka i Japan – där deras bil en gång tillverkades.

Resan är själva sinnebilden av Hondas grundfilosofi, The Power of Dreams.

Det går utan tvekan att förverkliga sina drömmar, och om saker och ting kan verka omöjliga att genomföra så beror det bara på våra mentala begränsningar, säger Jon Hancock.

Ett annat exempel på en resa i samma anda är när Ed Marsh körde sin motorcykel, en Honda C90, från Malaysia till London och därefter vidare upp genom Skandinavien till polcirkeln.

Läs mer om kampanjen eller dela med dig av din resa genom att tweeta #myjourney eller besöka websidan.