Accord Tourer

Känn dig sportig

Ge dig ut på vägen med Accord Tourer.

Om du är en sportig typ kommer du att ha en naturlig känsla för Accord Tourer. Det är för att modellen har allting du älskar hos sedanen, men med samma användbarhet, stil och körglädje som en äkta touringbil.

 • Ekonomi

  5,5 l/100 km

  (blandad körning)¹

 • Historia

  37

  Suveräna Accord genom åren

 • Säkerhet

  5 *

  EURO NCAP (2009)

 • Prestanda

  9,7 s

  0-62 MPH

En bättre motor

Du får ut maximal prestanda till priset av minimal bränslemängd.

Vi har konstruerat om motorn för att ge den mera bett. Och det var värt besväret. Accord ger förarna en perfekt kombination av kraft och bränsleekonomi, och den avancerade dieseln i-DTEC – i står för intelligent – ger dig tystare, jämnare, kraftfullare och effektivare prestanda än någonsin.


Intelligent design

37 års arbete.

Honda Accords evolution, som pågått under 36 år, når nya höjder med den senaste modellen. Från det förbättrade chassit och de avancerade säkerhetsfunktionerna till de intelligenta strålkastarna som automatiskt växlar mellan hel- och halvljus – allt handlar om att komma framåt och att öka din körglädje.

Förfining

Ord räcker inte för att beskriva Accords komfort, tysthet eller ojämförliga byggkvalitet. Men vid den första provkörningen kommer du förstå precis vad vi talar om. 

Accorden är försedd med Hondas mest innovativa design och teknik.

Vi tänker på din säkerhet

Innovativ och prisbelönt – Hondas kollisionsminimerande bromssystem (CMBS).

Accord fick fem stjärnor (2009) i Euro NCAP:s säkerhetstest

Engagemang för säkerhet

Hondas teknik för kollisionsminimerande bromssystem (CMBS) anses vara en av de bästa säkerhetsinnovationerna på marknaden. CMBS vann Euro NCAP:s Advanced Award för säkerhetsinnovation - ett pris som delas ut till en viss säkerhetsfunktion. Att Honda vann det visar dess engagemang för övergripande fordonssäkerhet.

Håll dig på den säkra sidan

Naturligtvis är Accorden fylld av säkerhetsfunktioner som håller dig och dina passagerare säkra. Men det är bara halva sanningen, eftersom Accord även har konstruerats på ett intelligent sätt för att skydda fotgängare.

Förstklassig kvalitet blir aldrig omodern

För trettio år sedan lämnade den första Honda Accorden produktionslinjen och förare världen över förälskade sig omedelbart i vår första supermodell. 14 generationer senare har bilen fortfarande mängder av beundrare.

Historien fortsätter

Designvisionen som inspirerade våra tidiga revolutionerande modeller lever kvar i den moderna Accordens DNA. Vi har förfinat tanken och tagit avancerad teknik, höga prestanda och utmärkt design till oanade höjder - på in- och utsidan.

Låt den återspegla ditt liv

Lägg till extra stil med Accord Tourer-tillbehör.

Den här gången är det personligt. Välj från ett utbud av Honda originaltillbehör, vare sig det handlar om aluminiumfälgar, sportstötfångare, sidokjolar eller bakre spoiler - du kan välja ett paket som lyfter din bils utseende, får folk att vända sig om och förbättrar din körupplevelse.

Välj bland en rad lättmetallfälgar.

Du kan anpassa din bil till din egen individuella stil.

"Få bilar är så problemfria att äga som en Honda och dess ägare ger Accorden högt betyg, vilket placerar den överst i dess klass i 2010 års JD Power-undersökning. Accorden går inte sönder och faller inte i bitar när miltalet ökar, och detaljkvaliteten är hög." [endast exempelkopia] What Car? Tidning (UK)

¹Siffrorna för bränsleekonomi är hämtade från officiella, EU-reglerade laboratorietester och är endast avsedda för jämförelse och avspeglar inte med säkerhet resultaten från körning i trafik.