Digital display

Multiinformationsskärmen på 10,2" visar all information du behöver när du sitter bakom ratten, bland annat effekt, med knivskarp upplösning. Du kan navigera mellan olika funktioner med de rattmonterade reglagen så att du alltid håller ögonen på vägen.

ZR-V digital display på instrumentpanelen

Infotainmentsystem

Den senaste generationen av Honda CONNECT som standard, komplett med Apple CarPlay och Android Auto, med en centralt placerad 9-tums pekskärm. Satellitnavigering och digital DAB-radio ingår.

ZR-V infotainmentsystem på instrumentpanelen

Uppslukande ljud

Advance-modellen har 12 optimalt placerade Bose-högtalare som ger ett fullt surroundljud. ZR-V har även USB-C- och USB-A-uttag fram och bak samt trådlös Qi-standardladdning på vissa modeller

ZR-V ljudanläggning

Nyckelfri upplåsning

Med den smarta nyckeln i fickan eller väskan låser ZR-V upp sig själv åt dig när du drar i dörrhandtaget. Och med ett tryck på tändningsknappen startar ZR-V och är redo att köra.

ZR-V knapp för nyckelfri upplåsning

Elmanövrerad bagagelucka

Låt tekniken göra de tunga lyften. Öppna bagageutrymmet via fjärrstyrning och använd "Walk Away Close"-funktionen som låser bakluckan med en enkel knapptryckning.

Vit ZR-V på uppfart med elmanövrerad bagagelucka

Trådlös mobilladdare

Med en trådlös laddningsplatta i mittkonsolen som standard kan du se till att din mobila enhet alltid är fulladdad. De senaste USB A- och C-uttagen fram och bak ger ett extra laddningsalternativ för passagerarnas enheter.

Trådlös telefonladdning ZR-V

Parkeringsassistans

Med parkeringssensorer fram och bak, plus en backkamera som standard, är det enkelt att parkera även med en ZR-V. Lägg i backväxeln så väcks den 9 tum stora infotainmentskärmen till liv med ett urval vidvinkelvyer bakifrån, plus ett fågelperspektiv över området omedelbart bakom dig.

Man som kör ZR-V med parkeringsassistans

Head Up-display

På mer avancerade ZR-V-modeller projiceras Head Up-displayen direkt på vindrutan, vilket innebär att du kan se viktig körinformation utan att ta blicken från vägen. Du kan skräddarsy ljusstyrkan och informationen som visas via reglage på multifunktionsratten.

Head up-display
Vit ZR-V vid havet med kvinna och kanot

Härnäst: Säkerhet