Head Up-display

På mer avancerade CR-V-modeller projiceras Head Up-displayen direkt på vindrutan, vilket innebär att du kan se viktig körinformation utan att ta blicken från vägen. Du kan skräddarsy ljusstyrkan och informationen den visar via kontroller på multifunktionsratten.

Närbild på Head Up-displayen i Honda CR-V Hybrid.

Digital förardisplay

En 10,2-tums digital förardisplay medföljer som standard – placerad bakom ratten. Du kan välja vilken information du vill se via reglagen på multifunktionsratten.

Närbild av digital förardisplay i Honda CR-V Hybrid.

Elmanövrerad bagagelucka

Att lasta och lossa CR-V:s stora bagageutrymme görs enkelt med dess elmanövrerade baklucka. Detta ger dig handsfree-fjärråtkomst antingen via nyckeln eller kicksensorn - du kan också helt enkelt trycka på en knapp, så stänger Walk Away Close-funktionen bakluckan och låser din bil säkert när du går iväg. Du kan också styra höjden på bagageluckan så att du inte behöver sträcka på dig för att stänga den.

Bakåtvänd Honda CR-V Hybrid med hund och modell som sitter inne i bagageutrymmet.

Infotainmentsystem

Den centrala, 9 tum stora Honda CONNECT-pekskärmen länkar dig sömlöst till dina favoritappar via Apple CarPlay och Android Auto. Den har också ett navigeringssystem som innehåller ett smart bränslebesparande alternativ.

Närbild av infotainmentsystemet i Honda CR-V Hybrid.

Parkeringsassistans

Med parkeringssensorer fram och bak, plus en backkamera som standard, blir parkeringen enkel även med en CR-V. Lägg i backväxeln så väcks den 9 tum stora infotainmentskärmen till liv med ett urval vidvinkelvyer bakifrån, plus ett fågelperspektiv över området omedelbart bakom dig.

Dessutom kan Honda Parking Pilot, tillgänglig på CR-V-laddhybriden, upptäcka närmaste tillgängliga parkeringsplats och parkera bilen åt dig.

Närbild på parkeringssensorerna i Honda CR-V Hybrid.

Uppslukande ljud

Med ett förstklassigt BOSE-ljudsystem med 12 högtalare i utvalda varianter kan du njuta av ett kristallklart ljud på varje resa.

Närbild av Bose-högtalare i Honda CR-V Hybrid.

Trådlös mobilladdare

Med en trådlös laddningsplatta i mittkonsolen som standard kan du se till att din mobila enhet alltid är fulladdad. De senaste USB-C-portarna fram och bak ger ett extra laddningsalternativ för passagerarnas enheter.

Närbild av trådlös laddningsteknologi i Honda CR-V Hybrid.

Nyckelfri upplåsning och start

Med den smarta nyckeln i fickan eller väskan låser CR-V upp sig själv åt dig när du tar tag i dörrhandtaget. Och med ett tryck på tändningsknappen startar CR-V och är redo att köra.

Vy från sidan av Honda CR-V Hybrid med modell.

Multivykamerasystem

Med hjälp av ett antal kameror monterade på olika platser i bilen visar multivykamerasystemet, tillgängligt på utvalda varianter, en tydlig 360-gradersvy av din omgivning på din Honda CONNECT-display när du manövrerar in och ut ur trånga platser.

Närbild av multivykamerasystemet i Honda CR-V Hybrid.

Fjärranslutning (endast laddmodeller)

My Honda+ -appen håller dig helt ansluten till din CR-V hemma eller på resande fot. Kommer du inte ihåg var du parkerade? Appen leder dig till bilen. Se din bränsle- eller laddningsstatus för din CR-V, eller dubbelkolla för att se till att dina fönster och dörrar är låsta – allt på distans via appen. Du kan också spara tid genom att slå på klimatkontrollen innan din resa så att din bil är redo att köra vid en perfekt temperatur – innan du ens lämnar huset.

Närbild av modellen via appen My Honda+.
Vy snett framifrån av Honda CR-V Hybrid i bergsmiljö.

Härnäst: Säkerhet