Hondas hybridprestanda

Den smarta Honda hybriddrivlinan tillsammans med en 2 liters bensinmotor ger CR-V 184 hk maxeffekt, vilket genererar 335 Nm vridmoment. Det betyder att denna stora SUV kan uppnå en jämn acceleration på 0-100 km/h från 9 sekunder.

Drivlinealternativ


Du kan nu välja mellan fullhybrid- och laddversioner av nya CR-V.

Par som går iväg från parkerade CR-V-modeller

e:HEV-fullhybrid

Med CR-V-fullhybriden följer vår e:HEV-drivlina. Den laddar sig själv och kan uppnå en räckvidd på 960 km på full tank. Den effektiva drivlinan innebär också en kombinerad bränsleekonomi på 5,9 liter per 100 km, medan koldioxidutsläppen börjar från så lite som 110 g/km.* Vår kraftfulla och effektiva e:HEV-drivlina ger exceptionell körbarhet och har två elmotorer och tre motorlägen – elektriskt, hybrid och motordrift. Säkerställer optimal bränsleekonomi och trygghet under långa sträckor.

Blå CR-V på en bergsväg

e:PHEV-laddhybrid

Med CR-V-laddhybrider följer vår e:PHEV-drivlina och ett större batteri som stödjer en längre räckvidd. Välj EV-läget, så levererar e:PHEV en räckvidd på 81 km utan utsläpp. Och när batteriet tar slut börjar den kraftfulla 2 liters bensinmotorn att driva elmotorn. Den effektiva drivlinan har också en bränsleekonomi på 0,8 liter per 100 km, medan viktade koldioxidutsläpp börjar på ultralåga 18 g/km (WLTP-data).

Vit CR-V som visar laddningsområdet

Smidig hantering

Nya CR-V levererar den kraften och det vridmoment du behöver när du behöver det – i såväl stads- som landsbygdsmiljöer. Med 4 distinkta körlägen att välja mellan – Sport, Normal, Econ och Snow – ändrar den fordonets inställning i syfte att ge den optimala prestanda, dragkraft och effektivitet som krävs för vägförhållandena. Funktionen Hill Decent Control hjälper dig att färdas långsamt utför med konstant hastighet utan att behöva bromsa.

Det finns också ett extra "dragläge" på laddhybriden som hjälper till med laddningshanteringen när du drar en släpvagnsvikt på upp till 1 500 kg.

Kontakt för smidig hantering

Läs mer om CR-V hybriddrivlinor

Upptäck mer om vad som ger CR-V en dynamisk men effektiv körupplevelse.

Stäng

Vy snett framifrån av Honda CR-V Hybrid inkopplad för laddning.

Härnäst: Extern laddning