Modern layout

CR-V:s inredning har en sofistikerad och modern känsla. Den enkla instrumentdesignen ger en bredare vy under körning, medan infotainmentsystemets skärm, knappar och reglage är placerade med enkel åtkomst för föraren.

Trekvartsbild framifrån av inredningen i Honda CR-V Hybrid SUV.

Smarta förvaringsidéer

Med ett stort centralt armstöd framtill som döljer enorma 9 liters användbart utrymme kan du säkerställa att dina värdesaker alltid döljs. Det finns också plats för en extra mobil enhet för din passagerare bredvid den trådlösa laddningsplattan på mittkonsolen.

Närbild av inredningen i Honda CR-V Hybrid för att visa förvaring i armstöd.

Uppvärmda fram- och baksäten

De karosstabiliserande framsätena, helt inkapslade i läder, erbjuder både kylning och uppvärmning i de främsta varianterna – vilket hjälper dig att komma fram till din destination, oavsett väder. För kalla dagar är även baksätena uppvärmda på de främsta varianterna.

Närbild av reglage för uppvärmda framsäten och uppvärmda säten.

Uppvärmd läderklädd ratt

Njut av den lyxiga känslan hos en uppvärmd ratt helt i läder under kalla vintermorgnar. Tillgängligt på utvalda varianter.

Närbild av uppvärmd läderklädd ratt i Honda CR-V Hybrid.

Fällbara och skjutbara baksäten

Baksätena lutar och glider nästan lika mycket som framsätena, vilket ger passagerarna ett generöst ben- och kupéutrymme – samt ett dynamiskt förvaringsutrymme.

Baksidan av Honda CR-V Hybrid med nedfällda baksäten och en hund i bagageutrymmet.

Flexibelt bagageutrymme

CR-V har 617 liters bagageutrymme med sätena uppe. Detta kan emellertid utökas till 1 710 liter med sätena nere, vilket skapar ett mycket generöst förvaringsutrymme. Den låga lasthöjden gör det också enkelt att lasta och lossa tunga föremål. De bakre skjutbara sätena 60/40 gör också bagageutrymmet mer mångsidigt.

Bakåtvänd Honda CR-V Hybrid med hund och modell som sitter inne i bagageutrymmet.

Enkel åtkomst till ISO FIX-punkter

Med lättillgängliga ISO FIX-beslag (I-SIZE) över baksätena och gott om utrymme för både framåt- och bakåtvända säten kan du se till att ditt barn alltid sitter bekvämt och säkert.

Närbild på ISO FIX-punkterna hos Honda CR-V Hybrid.

Upptäck interiören i CR-V

Häng med oss och utforska dess kvalitet och förfinade interiör, fylld med den senaste tekniken.

Stäng

Närbild på den invändiga displayen i Honda CR-V Hybrid.

Härnäst: Teknologi