Enstegs

Ajöss till ont i ryggen

Kvinna med Hondas enstegsslunga
Kvinna med Hondas enstegsslunga
Hondas enstegsslunga
Hondas enstegsslunga

Hondas enstegssnöslunga är en okomplicerad, uthållig maskin som röjer snö ända ner till underlaget.

Scrolla

Logotyp Engineering for life.

Skillnaden är tydlig

Med en sin låga vikt, från 37,5 kg, är dessa modeller lättmanövrerade vilket gör dem idealiska för snabb och effektiv snöröjning runt huset - på altaner, uteplatser, ojämna eller släta underlag.

Insnöad

När huset fryser inne.

När snön kommer har problemen bara börjat. Låter du den ligga kvar för länge så är den snart nedtrampad, hal och livsfarlig. Våra enstegssnöslungor är bäst lämpade för garageinfarter, trottoarer och gångbanor. De är inte bara tysta och kompakta, utan klarar också av att röja upp till 30 cm djup snö. Det är upp till 50 ton i timmen och går fem till sex gånger snabbare än att skotta för hand. Det besparar dig inte bar hårt arbetet utan skonar också ryggen.

Enstegssnöslunga, körs av modell, i trädgård.

Ner till marken

Våra enstegssnöslungor röjer snön ända ned till underlaget.

Det är därför matarskruven är tillverkad av gummi. Den kan då bekvämt ha kontakt med underlaget och samla upp den allra sista snöflingan. Inget extra arbete krävs. Det gör dem idealiska för snabb och effektiv snöröjning runt huset - på altaner, uteplatser, ojämna eller släta underlag. Du får ett proffsresultat varje gång.

Häng med den

Eftersom matarskruven arbetar mot marken så hjälper den till att dra enstegsslungan framåt. Det gör att det mera känns som att promenera i snön än som att arbeta.

Snyggt resultat

Matarskruven av gummi röjer ända ner till underlaget.

Enstegs, körs av modell, snömiljö.
Enstegssnöslunga, med närbild på matarskruv med gummiblad.

Eftersom matarskruven med gummiblad arbetar mot marken drar den också snöslungan framåt.

Kraftverket

Det krävs en hel del kraft att slunga iväg snön så långt som 10 m.

Trekvartsvy bakifrån, enstegs från höger.

Det skulle behövas mycket folk med snöskyfflar för att klara jobbet; men Hondas enstegs snöslunga i med 4-taktsmotorn GC 190 klarar det i ett nafs. Den här motorn är lika pålitlig som den är kraftfull och är byggd för att inte bullra, med låga vibrationer och låga utsläpp i åtanke. Den är också lättstartad när det är kallt. Därför är de här snöslungorna lättast att använda. Och eftersom de drar så lite bränsle är de inte heller dyra i drift.

Enstegs, körs av modell, i bergstrakt.

En värmande känsla som håller i sig.

Den dag du köper en snöslunga från Honda är den dag du köper det bästa du kan få för pengar.

Enstegssnöslunga, körs av modell, i trädgård.

Det är därför vi backar upp dig med en tillverkargaranti som är den bästa du kan få. Vi är med dig hela vägen och ersätter både delar och arbete. Vår garanti gäller fullt ut under hela perioden. Det betyder att sista garantidagen är lika mycket värd som den första - en solid och pålitlig garanti helt i linje med våra snöslungor.

Hondas logotyp.
Modeller i snön.