Honda Service Trygg – avtalet som gör servicen billigare

den 20 juni 2021

Honda Service Trygg – avtalet som gör servicen billigare

När du köper ny Honda – köp till Honda Service Trygg och spara cirka 50 procent på dina servicekostnader de första fem åren.

När du köper en ny Honda finns möjligheten att teckna ett mycket förmånligt serviceavtal som knyts till bilen. Honda Service Trygg täcker alla servicetillfällen under bilens första fem år eller upp till 100 000 körda kilometrar, vilket som kommer först.

Bilens system indikerar när det är dags för service. Antalet servicetillfällen kan variera beroende vilken modell det är och även hur ägarens körsätt är. Avtalet täcker allt planerat underhåll, exempelvis byte av olja och oljefilter, som är den vanligaste servicen som görs på en bil. Den servicen ligger till grund för motorns välbefinnande. Att ha rätt olja blir allt viktigare i och med de tuffare avgaskraven. Avtalet täcker även andra typer av service, till exempel kontroll av bromsledningar, bromsvätska, servostyrning och rostskyddskontroll. Dessutom ingår vägassistans under hela avtalstiden efter utförd årlig service hos auktoriserad Honda-verkstad.

Varför ska du då serva bilen hos en auktoriserad Honda-verkstad? Jo, det garanterar att bilen blir rätt servad. Servicen utförs av specialutbildade tekniker som kan allt om din bil. Alla delar och vätskor som behöver bytas, till exempel motor- och transmissionsolja, är original som tagits fram och testats noga av Honda. De håller högsta kvalitet och passar perfekt till just din bil. Auktoriserad Honda-service betalar sig också den dagen du vill byta bil. En fullstämplad servicebok från en auktoriserad verkstad ger din bil ett högre andrahandsvärde vid försäljning eller inbyte.

Honda Service Trygg tecknas när du köper bilen eller senast en månad efter att den blivit registrerad (eller att du kört max 1 500 km). Så passa på att teckna avtal när du köper din nya Honda. Enligt Hondas egna beräkningar sparar en kund cirka 50 procent i genomsnitt genom att teckna ett avtal jämfört med att inte ha något avtal.

Honda Service Trygg finns för alla Honda-modeller. Avtalet följer med bilen och borgar för trygghet både för första ägaren och efterkommande ägare. Avtalet höjer värdet på bilen och ger dig som kund stor trygghet och stora ekonomiska fördelar.

Körstil och sträcka varierar från förare till förare så därför täcks inte normalt slitage, till exempel på bromsbelägg, vindrutetorkare och däck, av avtalet. Inte heller om det behövs extra underhållsarbete eller justeringar som inte är specificerade i bilens servicebok.

Läs mer om Honda Service Trygg

Läs mer om våra modeller