Bluetooth

Med trådlös Bluetooth®-teknik kan du hålla händerna på ratten och ögonen på vägen. Bluetooth Honda Handsfree Telephone har kontakt med din telefon och använder röstigenkänning så att du kan ringa och ta emot samtal – samtidigt som du koncentrerar dig på vägen.

Bluetooth Honda Handsfree Telephone

Honda handsfreetelefon (HFT) är ett smartare sätt att använda din telefon i bilen. Du kommer aldrig att behöva hålla i din mobiltelefon igen när du sitter bakom ratten.

Honda handsfreetelefon (HFT) använder Bluetooths trådlösa teknologi för att överföra inkommande samtal till skärmen (om finns) där du kan se samtalsuppgifterna. Röstkommandosystemet använder dina röstkommandon för att slå telefonnummer, namn som lagrats i Honda handsfreetelefon (HFT) hem, och kan till och med ringa upp platser som har sparats i ditt navigeringssystem direkt. Allt detta gör att du får en säkrare och mer effektiv körning.
 

 

Funktion

Använd din existerande telefon
De flesta Bluetooth- och handsfree profiltelefoner är kompatibla.

Rattkontroller
Använd dina rattkontroller för att aktivera Honda handsfreetelefon.

Skärm (om finns)
Titta på skärmen (om finns) för att se samtalsuppgifter om t.ex. uppringarens ID, signalstyrka, batterinivå och om du befinner dig i ett roamingområde för din mobiloperatör. (Märk: några telefoner skickar inte denna information.)

Vidarebefodra samtal mellan din telefon och Honda handsfreetelefon
Du kan också vidarebefodra ett samtal från Honda handsfreetelefon till telefonen. (och tvärtom)

 

Honda Handsfree Telephone är bara kompatibelt med telefoner som är utrustade med Bluetooth och profilen Hands-Free.