Designen för HR-V

Mjuka kurvor, perfekta linjer

Vi hade en storslagen vision när vi byggde den nya HR-V. Den innehåller skickligt utformade utrymmen - allt förpackat i en snygg och stilren exteriör.

Förvånansvärt rymlig

Scrolla

HR-V logotyp

Inget fusk, bara smart tänk

HR-V har smart och kompakt utformning med mycket utrymme över.

Utformning som gör intryck

HR-V drar blickarna till sig vart än du kör.

HR-V är en SUV med coupé-stil och är lika snygg som sitt större syskon. Robust utseende på vägen med distinkta stötfångare och kraftfull främre grill som ger den ett sportig intryck med mjuka kurvor, samt dolda bakdörrshandtag bidrar till coupé-utseendet.

Praktisk design

HR-V ser inte bara bra ut. Alla dessa finesser har också ett syfte. Dess utmejslade linjer har konstruerats för att även göra bilen mer aerodynamisk - så att den blir både lättkörd och bränslesnål.

Close up of Honda logo on bonnet
bird's eye view of white HR-V
open door white HRV on a black background with people facing it either side in a line
close up of wing mirror and headlight

Total kontroll

Upplev en förarplats som utformats runt dig.

När du behöver ha blicken på vägen är det bra att ha allting till hands. Vi har utformat HR-V:s förarplats intuitivt så att alla funktioner finns där du behöver dem – från den eleganta instrumentpanelen med Honda CONNECT-pekskärm till multifunktionsratten.

En känsla av kvalitet

Interiören har kvalitetsdetaljer som kromade dörrhandtag och vissa utrustningsvarianter har även läderklädd ratt och växelspak. Välj mellan tyg och halvläderklädda säten beroende på den känsla du söker.

Tillbaka till huvudsidan
Honda