Vy snett framifrån av Honda HR-V Sport.
Vy snett framifrån av Honda HR-V Sport.

BLÄNDANDE PRESTANDA

Den här lätta och kompakta SUV:en med sportkupéstil kommer med vår fantastiskt responsiva 1.5 VTEC TURBO-motor på 182 hk. Den är smidig, stark och – med ditt val av antingen en 6-växlad manuell växellåda eller en 7-växlad CVT-automatväxellåda – verkligen spännande att köra.

Närbild av instrumentbrädan i Honda HR-V Sport.
Närbild av instrumentbrädan i Honda HR-V Sport.

Det mörka och sportiga temat fortsätter även på insidan. Den rymliga interiören – med våra omtalade Magic Seats – är utformad i en kombination av läder och tyg för en bekväm och fokuserad körupplevelse.

Bläddra

Honda HR-V logotyp.

En ny generation av SUV.

Dynamiska prestanda med en djärv ny sportig design – HR-V Sport är lika imponerande att köra som att se på.

Mörk och distinkt

Nya HR-V Sport är konstruerad för att imponera.

Den må vara mörk, men har en målmedveten och karismatisk personlighet med väldefinierade sportiga linjer, sätesklädsel i läder/tyg och mattsvarta 18-tums lättmetallfälgar. Med sina sportiga främre och bakre karosspaneler, instegslister, svarta kylargrill, svarta spegelkåpor och dubbla avgasrör, har HR-V Sport en närvaro som är djärv och självsäker.

Närbild av hjul på Honda HR-V Sport.
Närbild av säten i Honda HR-V Sport.
Vy snett från sidan av Honda HR-V Sport.
Närbild av dubbla avgasrör i Honda HR-V Sport.

Snabb respons

Motorn med turboladdning ger dig en kick.

Det är en kraftfull 1.5 VTEC TURBO på 182 hk med rejält drag. Accelerationen blir beroendeframkallande när du känner kittlingen som uppstår när du pressas bakåt i sätet. Genom att kombinera avancerad teknik som vår aktiva väghållningsassistans, sportfjädring och variabla utväxlingar, får du en spännande körupplevelse som är både sportig och energisk.

Vy snett bakifrån av Honda HR-V Sport i stadsmiljö.

Alltid uppkopplad

HR-V är utrustad med vår nya Honda CONNECT-teknik.

Sidovy av Honda HR-V Sport i stadsmiljö.

Den placerar allt det du gillar i livet, som musik och vänner, nära till hands.

Personligt anpassad huvudmeny

Du kan anpassa Honda CONNECT 7-tums pekskärm med dina favoritbilder så den blir mer personlig. På skärmen når du enkelt alla dina mobiltelefonkontakter och du kan även styra den med rösten.

Bluetooth

På den intuitiva pekskärmen får du tillgång till mobiltelefonens alla funktioner via Bluetooth™. Det finns även anslutningar för WiFi, USB och HDMI™ som enkelt låter dig ansluta till Internet och musik under dina resor.

Modell som demonstrerar AHA-appen i Honda HR-V Sport.

Via AHA-appen når du ett stort utbud av radiostationer och dina favoriter bland sociala medier, med en enkel knapptryckning.

Tillbaka till huvudsidan
Honda