Close
Skrolla

Ekonomi och prestanda

Honda HR-V kombinerar bränsleeffektivitet med topprestanda.

Den 6-växlade manuella växellådan ger en följsam körning och stabiliseringssystemet övervakar de enskilda hjulens hastighet och kompenserar automatiskt under- respektive överstyrning. Tomgångsstopp maximerar bränsleeffektiviteten när du väntar vid trafikljus genom att stänga av motorn som sedan startas omedelbart när det är dags att åka. Detta tillsammans med ECON-läget som justerar motorinställningarna i syfte att förbättra bränsleeffektiviteten gör HR-V till en perfekt kombination av ekonomi och prestanda.

Enkel att styra

Honda HR-V hjälper till att förhindra stötar och repor vid låg hastighet.

Backspegeln närmast vägkanten lutar nedåt vid backning och hjälper tillsammans med backkameran dig att backa säkert, medan parkeringssensorerna varnar dig för eventuella föremål i närheten. Starthjälpen för backar stoppar rullningen när bilen står stilla i en sluttning, och det aktiva City-bromssystemet kan upptäcka en eventuell kollision vid låg hastighet och varnar dig innan bromsarna aktiveras automatiskt.

Kupékomfort och praktiska funktioner

Honda HR-V kan snabbt anpassas till dina behov.

HR-V har ett stort bagageutrymme som kan göras ännu större tack vare flexibla Magic Seats-säten som kan fällas ned så att det blir helt platt, sänkas ned och fällas upp så att innerutrymmet kan användas på ett flexibelt sätt. Du kommer att häpna över hur mycket du kan få in i din HR-V. Framsätena är fullt justerbara och uppvärmda – när du väl befinner dig inne i bilen får du uppleva ett unikt huvud- och benutrymme och en öppen, luftig känsla – som görs ännu bättre av det öppningsbara glastaket.

Avancerade säkerhetssystem

Honda HR-V hjälper dig att undvika de faror du normalt kanske missar.

Varningssystem för körfältsavvikelse varnar för avvikelse från det körfält du kör i och det främre kollisionsvarningssystemet varnar dig för risken för en kollision i låg hastighet. Båda systemen kommer att informera dig med hörbara och visuella varningar som visas på instrumentbrädan.

Ansluten körupplevelse

Med kontrollerna nära till hands håller HR-V dig underhållen och uppkopplad i farten.

Genom att ansluta din smartphone via USB eller Bluetooth – med röstigenkänning – kan du ansluta till internet eller prata via handsfree-funktionen. Du kan anpassa din 7-tums pekskärm med en egen bakgrund, få åtkomst till valfri Garmin-satellitnavigering, digital DAB-radio och spela upp video via HDMI-anslutningen.

Tillbaka till huvudsidan
Honda