DYNAMISK DESIGN

Vår populära SUV med sportkupéstil har en fräsch ny design som återspeglar den sportiga attityden. Den nya Honda HR-V ser ut att vara på språng och med den nya 1.5 VTEC TURBO-motorn är den det också.

  • KÖR MED SJÄLVFÖRTROENDE

    Honda SENSING

  • SMIDIG AUTOMATISK CVT-VÄXELLÅDA ELLER

    6-växlad manuell

Närbild av transmission och benutrymme i Honda HR-V.
Närbild av transmission och benutrymme i Honda HR-V.

VIRTUELL RUNDVANDRING

Följ med på en virtuell rundvandring i HR-V för att få reda på allt du behöver veta om prestanda, säkerhetsfunktioner och uppkoppling i vår SUV med sportkupéstil.

Bläddra

Utformning som gör intryck

Imponerande linjer med en genomgående förstklassig känsla.

Nya HR-V har utformats för att prestera tillsammans med en uppfriskande, sportig design som böljar framifrån och bakåt. Den extremt rymliga kupén erbjuder en unik upplevelse genom att ge dig och dina passagerare en luftig, bekväm atmosfär.

Närbild på logotypen för Honda HR-V.
Närbild från sidan på kupéknapparna i Honda HR-V.
Närbild på kupéutrymmet i Honda HR-V i stadsmiljö (med modell).
Sidovy av kupéns säten och instrumentbrädan i Honda HR-V.

Ett sportigt liv

Spänstig och ekonomisk.

HR-V ger dig en följsam körning med hög effektivitet. 1.5 VTEC TURBO-bensinmotorn ger dig en riktigt sportig upplevelse i denna populära SUV.  

En extra dimension

Tillför den där personliga touchen.

Det finns massor av olika sätt att göra HR-V lite mer ”dig”. Till att börja med ett antal olika tillbehörspaket – inklusive ett elegant Aeropaket som verkligen får bilen att sticka ut från mängden – tillsammans med ett antal olika tillbehör som förbättrar bilens insida. Genom att tillföra din nya HR-V personliga nyanser som på allvar gör bilen till din kan du ta den till nästa nivå. 

Trekvartsvy framifrån av Honda HR-V.
Tillbaka till huvudsidan
Honda