Finansiering via Honda Finance

Honda Finance erbjuder olika finansieringsalternativ för din nya eller begagnade Honda, anpassade efter just dina behov. Vi erbjuder leasing och billån till både företag och privatpersoner. Prata med din återförsäljare för att hitta den lösning som passar bäst för dig!

Honda finans

Billån & låneskydd

Privatleasing

Leasing för företag

Hondakortet

 

Så fungerar finansiering med Honda Finance

 • Hitta en Honda du gillar
 • Prata med din Honda-återförsäljare och få kreditbesked på plats
 • Din Honda-återförsäljare hjälper dig med allt det praktiska kring finansieringen
 • Ingen vet vad framtiden har att erbjuda, därför är våra billån flexibla. Du kan extraamortera för att få en lägre månadskostnad eller kortare lånetid. Du kan också lösa lånet när du vill, utan krångel eller extra avgifter.

 

Om Honda Finance

Honda Finance är en del av Santander Consumer Bank - en nära finanspartner till Honda-återförsäljare i Sverige och i hela Norden. Tillsammans hjälper vi dig att lösa finansieringen av din bil på bästa möjliga sätt.

Santander Consumer Bank är en del i Banco Santander, en av de största bankerna i världen sett till marknadsandelar, med 107 miljoner kunder i över 45 länder. Santander Consumer Bank är en av de ledande aktörerna inom fordonsfinansiering i Europa. Du kan läsa mer på www.santanderconsumer.se.

Kontakta Honda Finance
Hör gärna av dig till oss på kundservice om du har frågor eller funderingar om din finansiering. Vi har öppet måndag-torsdag kl. 9.00-17.00 och fredag kl. 9.00-16.00.

Tfn direkt: 08-470 79 80, Växel: 08-470 79 00, Fax: 08-470 79 99, FE 302, 171 75 Stockholm Solna.

Välkommen!

 

 

 

Finansiera tryggt med Honda Finance billån

Det ska vara enkelt, förmånligt och tryggt att finansiera sin Honda. Din Honda-återförsäljare hjälper dig med allt det praktiska och ser till att du får en finansiering som passar dina behov. Du får kreditbesked på plats i bilhallen.

Skräddarsytt för din bil

Hos oss får du alltid en betalningsplan som gör att du betalar av lånet i rätt takt. På det sättet står du inte med ett för stort lån den dag du vill sälja bilen.

Flexibelt för framtiden

Det är inte lätt att veta vad som händer i framtiden. Därför är våra billån flexibla. Du kan extraamortera för att få en lägre månadskostnad eller kortare lånetid. Du kan också lösa lånet när du vill, utan krångel eller avgifter.

Så här fungerar Honda Finance billån

 • Honda Finance billån är ett avbetalningslån med bilen som säkerhet.
 • Du kan låna upp till 80 procent av bilens pris. Resten betalar du kontant eller med en inbytesbil.
 • Lånet kan anpassas till dina behov. Maximal lånetid för nya bilar är 7 år (84 månader) och för begagnade bilar 6 år (72 månader). Bilen får högst vara 20 år när lånet är slutbetalt.
 • Säljaren i bilhallen kan berätta mer och hjälper dig att ansöka om lånet. Kreditbeskedet får du direkt på plats – oftast inom ett par minuter.

Fördelar med ett billån Honda Finance

 • Du behåller mer av ditt sparande som en extra trygghet i din vardagsekonomi.
 • Du slipper ta av ditt låneutrymme i ”husbanken”
 • Det kostar inget extra att lösa lånet vilket är skönt den dag du vill byta bil.
 
 

Finansiering via Honda Finance: Räkneexempel billån, vid ett kreditbelopp på 180 000kr, återbetalat under 36 månader, 50 % restvärde, effektiv ränta 4.67 % (jan 2017), månadsbetalning 2 414kr, total kreditkostnad 20 083kr. Uppläggningsavgift 695 kr och fakturaavgift 55 kr. Sedvanlig kreditprövning sker.

Privatleasing via Honda Finance

Privatleasing innebär att du hyr en ny bil istället för att köpa den. Du bestämmer hyrestid, avtalar körsträckan och betalar en månadshyra. Privatleasing via Honda Finance är en enkel, trygg och bekväm paketlösning, där månadskostnaden täcker hyran för bilen och servicekostnader och du får allt samlat på en månadsfaktura. Prata med din återförsäljare för mer information!

Dina önskemål styr upplägget

Med privatleasing via Honda Finance kan du hyra och köra en ny bil utan att betala något i kontantinsats. Din månadshyra styrs av vilken bilmodell du valt, eventuell extrautrustning och hur många mil du angett att du kommer att köra. Månadshyran kan komma att förändras vid eventuella ränteförändringar eller om du kör mer än avtalat.

När avtalstiden är slut lämnar du tillbaka bilen till din återförsäljare och om du vill tecknar du ett nytt hyresavtal för en ny bil.

Därför ska du välja privatleasing

 • Kör en helt ny Honda utan att betala något i kontantinsats.
 • Behåll ditt sparande och slipp binda kapital i bilen
 • Ditt kreditutrymme i banken påverkas inte.

Leasing för företag

Leasing är ett kostnadseffektivt sätt att köra bil i tjänsten. Du binder inget rörelsekapital och kan göra avdrag för halva momsen på leasinghyrorna.

Avtalet anpassas efter bilen

Med leasing hyr företaget bilen av Honda Finance under en avtalad tidsperiod. Genom att anpassa leasingtiden, restvärde och en eventuell första förhöjd hyra får du en lösning som passar ditt företags speciella villkor. Allt detta hjälper din återförsäljare till med. Du får också hjälp att lägga upp leasingavtalet så att restvärdet motsvarar marknadsvärdet för bilen när avtalstiden är slut. Den vanligaste längden på ett leasing avtal är 24 till 48 månader.

Därför ska du välja leasing för ditt företag

 • Företagets rörelsekapital binds inte i bilen utan kan arbeta i verksamheten 
 • Företagets kreditutrymme i banken påverkas inte
 • Företaget kan dra av halva momsen på leasingavgiften för personbilar och i vissa fall hela momsen för lätta lastbilar
 • Leasingavgifterna är lätta att budgetera och avdragsgilla i bokföringen.

Handla när det passar dig och delbetala räntefritt med hondakortet

Betala räntefritt i din egen takt

Hos oss har du möjlighet att dela upp din betalning räntefritt för service, reparationer och reservdelar. Du väljer själv delbetalningsalternativ utifrån vad som passar dig bäst; räntefritt, lägre månadskostnad eller några månader betalningsfritt.

Ett kort med fördelar

När du ansöker om räntefri delbetalning får du ett Hondakort med MasterCard-koppling helt utan årsavgift. Med Hondakortet handlar du alltid lika förmånligt hos Hondas återförsäljare och verkstäder. Dessutom har du alltid upp till 60 dagars räntefri kredit på allt du betalar med kortet överallt i världen.

Till ansökan (digital)

Har du frågor om Hondakortet är du välkommen att ringa till vår kundtjänst vardagar 9–18 på telefon 08-559 514 00. Honda Finance är en del av Santander Consumer Bank – Hondas finanspartner i Sverige. Santander Consumer Bank är en del av den globala bankkoncernen Banco Santander, en av världens största banker med 117 miljoner kunder i över 45 länder. Läs mer på www.santanderconsumer.se.

Så här kan du dela upp din betalning

Efter räntefri period och vid kontantuttag är räntan f.n. 19,95 % (februari 2018). Aviavgift 30 kr/mån. Lägsta belopp att betala varje månad är 1/24 av skuldsaldot inklusive räntor och avgifter, dock lägst 150 kr. Betalningen av lägsta belopp innebär en längre återbetalningstid och en högre kreditkostnad. Kreditavtalet löper tills vidare.