Infotainmentsystem

e:Ny1 har ett generöst 15,1 Honda CONNECT infotainmentsystem som ger dig full kontroll över dina infotainment- och körfunktioner – från navigering, appar och backkamera till ljud- och klimatkontroll. Du kommer också att kunna se din effektflödesmätare och EV-meny. Den levereras komplett med Android Auto och Apple CarPlay, så att du kan hålla kontakten var du än befinner dig.

Man som kör en Honda e:Ny1 med navigering på den digitala förardisplayen.

Digital förardisplay

Den 10,2 tum stora heldigitala förardisplayen visar dig all information du behöver för vägen framåt och är helt anpassningsbar via den multifunktionella ratten, så att du inte behöver ta blicken från vägen. Se din fordonsstatus, säkerhetsinformation och laddningsdata, allt i en enda blick.

Närbild av förarens digitala display.

Multifunktionsratt

Det finns smart placerade kontroller inbyggda i e:Ny1:s ratt från vilka du kan styra ljudet, anpassa förarens visningsalternativ eller ringa ett telefonsamtal – allt utan att ta händerna från ratten.

Närbild av multifunktionsratten.

My Honda+

My Honda+ -appen ger dig full fjärrkontroll över din e:Ny1 så att du kan schemalägga laddningstid, ställa in kupéklimatet eller kontrollera batteriräckvidden innan du ger dig av – allt från hemmets lugna vrå. Du kan också prenumerera på ytterligare funktioner såsom en digital nyckel, bilsökare eller geostaket. Du kan kontrollera din instruktionshandbok eller prata med din återförsäljare för modellspecifika detaljer.

Man som tittar på My Honda Plus-appen bredvid Honda e:Ny1

Trådlös laddning

Med en trådlös laddningsplatta i mittkonsolen som standard kan du se till att din mobila enhet alltid är fulladdad. De senaste USB-C-portarna fram och bak ger ett extra laddningsalternativ för passagerarnas enheter.

Närbild av den trådlösa laddaren i Honda e:Ny1.

Elmanövrerad bagagelucka

Att lasta i och ur en bil kan vara jobbigt, men med elmanövrerad bagagelucka (finns hos utvalda varianter) utför teknologin de tunga lyften. Öppna bagageutrymmet på distans med fjärrnyckeln, och när du är klar med ilastningen trycker du bara på "Walk Away Close"-knappen och tittar på när den automatiskt stänger bakluckan och låser bilen när du går därifrån. Bagageluckan kommer även med en praktisk höjdjusteringsknapp som ställer in höjden på dörren, så att du inte behöver sträcka på dig.

Vy snett bakifrån av Honda e:Ny1 i bergig miljö med ett par som går iväg.

Multivykamerasystem

Med hjälp av ett antal kameror monterade på olika platser i bilen visar multivykamerasystemet (tillgängligt på utvalda varianter) en tydlig 360-gradersvy av din omgivning på din Honda CONNECT-display när du manövrerar in och ut ur trånga platser.

Närbild av multivykamerasystemet i Honda e:Ny1.

Ventilationssystem

Luftspridningssystemet är designat med komfort i åtanke och riktar luften längs taket och sidorna i bilen, bort från förarens och passagerarnas ansikten. Luftflödet är utformat för att motverka värmen som tränger in genom sidofönstren på sommaren, samt även kylan på vintern. Du kan när som helst växla tillbaka till ett normalt luftflöde via det stora kontrollvredet intill ventilerna.

Närbild av ventilationssystemet i Honda e:Ny1.

Nyckelfri upplåsning och start

Med den smarta nyckeln i fickan eller väskan låser e:Ny1 upp sig själv åt dig när du drar i dörrhandtaget. Och med ett tryck på tändningsknappen startar e:Ny1 och är redo att köra.

Närbild av tändningsknappen i Honda e:Ny1.
Familj som står bredvid en framåtvänd Honda e:Ny1 parkerad utanför ett hus.

Härnäst: Laddning