Panoramaglastak

Den rymliga interiören betonas genom ett stort panoramaglastak, vilket gör kupén mer öppen och inbjudande för såväl förare som passagerare.

Barn som ligger på baksätet med mamma som står i fönstret på Honda e:Ny1.

En ren instrumentbräda

Inuti e:Ny1 ger en enkel, platt instrumentpanel det bredaste synfältet samtidigt som alla nödvändiga kontroller hålls inom räckhåll.

Full vy av den inre instrumentpanelen med en kvinna som ses genom framrutan.

Sätesdesign

Våra ergonomiskt designade säten ser till att du kommer fram utvilad oavsett hur lång din resa än är. Klädseln tillverkas i ljusgrått eller svart miljövänligt syntetiskt läder, beroende på modell. Den har en vackert utformad, dynamiskt stickad design med kontrasterande detaljer och en aktiv, betonad blå sömnad. Förarsätet har en 8-vägs elektrisk justering för fullständig komfort på alla resor.

Närbild av säteslutningsfunktionen hos Honda e:Ny1.

Stämningsbelysning

När dagsljuset bleknar fyller den blåa stämningsbelysningen i instrumentbräda, dörr och benutrymme kupén på din e:Ny1 med en med mjuk belysning, vilket skapar en futuristisk känsla.

Upplyst inredning i Honda e:Ny1 på natten med modell utanför fönstret.

Gott om bagageutrymme

Den kompakta familje-SUV:en e:Ny1 ger ett flexibelt och praktiskt utrymme som anpassar sig efter dina behov. Den har en rymlig lastyta på 361 liter som kan utökas upp till 1 176 liter med sätena nere. Du får också ett dedikerat utrymme för laddningskablar under bagageutrymmet.

Pappa som talar till ett barn som sitter i bagageutrymmet på Honda e:Ny1.

Uppvärmda säten och uppvärmd ratt

Under kalla vinterdagar kan du njuta av uppvärmda framsäten för ultimat komfort. Upplev dessutom en förstklassig komfort med en uppvärmd ratt på utvalda modeller. Det gör att varje bilresa känns lyxig – speciellt under kallare dagar.

Kvinna som lutar sig tillbaka i förarsätet på Honda e:NY1.

Enkel åtkomst till ISO FIX-punkter

Med lättillgängliga ISO FIX-beslag (I-SIZE) över baksätena och gott om utrymme för både framåt- och bakåtvända säten kan du se till att ditt barn alltid sitter bekvämt och säkert.

Närbild av baksätet i Honda e:Ny1, med barn som går förbi öppen dörr med ballonger.
Närbild av det invändiga infotainmentsystemet i Honda e:Ny1.

Härnäst: Teknologi