Design

En smart och sofistikerad familje-SUV. Stilen på e:Ny1 kombinerar dynamik med funktionalitet. De enkla, grillfria fronten, eleganta strålkastarna, oavbrutna LED-bakljus bak och sekventiella blinkers – alla ger de nya e:Ny1 en unik, sofistikerad karaktär.

Modell som står bredvid den upplysta baksidan av Honda e:Ny1 på natten.

Dold laddningsport

Panelen framtill på bilen dras in för att avslöja laddningsporten, placerad så för enkel åtkomst. Panelen kan öppnas manuellt med en enda knapptryckning eller med den smarta nyckeln.

Närbild av den dolda laddningsporten på Honda e:Ny1.

Nytt H-emblem

Det vita Honda H-emblemet på ratten och aluminiumfälgarna, ett nytt emblem för vår elektriska framtid, särskiljer e:Ny1. På baksidan visas en ny Honda-logotyp istället för det traditionella emblemet.

Närbild av parkerad framåtvänd Honda e:Ny1.

Parkeringsassistans

Parkeringssensorer fram och bak - plus en backkamera som standard - gör e:Ny1 till en lättparkerad SUV. Modellerna med mest flest specifikationer är utrustade med Honda Parking Pilot, som kan upptäcka närmaste tillgängliga parkeringsplats och parkera bilen åt dig.

Parkerad bakåtvänd Honda e:Ny1 med man som går förbi.

Smarta strålkastare

Med Adaptive Driving Beam justerar e:Ny1 automatiskt strålkastarnas ljusfördelning i syfte att minska bländningen för andra förare. Dessutom använder dess automatiska helljussystem sin kamera för att övervaka utrymmet framför, och styr sedan automatiskt helljuset när så behövs för att undvika att blända mötande bilar eller fotgängare. Och med främre dimljus och blinkers med LED blir du säker på vägarna oavsett väder.

Par som går förbi en parkerad framåtvänd Honda e:Ny1 med belysning på natten.
Upplyst inredning i Honda e:Ny1 på natten med modell utanför fönstret.

Härnäst: Inredning