CR-V-design

Smartare, snyggare, rymligare

Välutrustad och väl genomtänkt. Allting befinner sig där du vill ha det

Scrolla

En fantastisk ny CR-V.

Vy bakifrån av Honda CR-V.

Ett steg uppåt i stil. Ett steg uppåt i teknik Och ett steg uppåt i komfort. CR-V är nu bättre än någonsin, inifrån och ut.

Slappna av bakom ratten

CR-V:s rymliga interiör är tyst och lugnande.

Närbild på Honda CR-V säte.

En avslappnande atmosfär som gör resan till ett nöje för både förare och passagerare. Från början kommer du att uppskatta den upphöjda sittpositionen med generöst benutrymme och material i hög kvalitet i hela bilen.

Allt du behöver veta

Den intelligenta Multi Information Display (i-MID) skärmen håller dig uppdaterad oavsett vart du kör. Den är lätt att använda med reglagen på ratten. Detta tillsammans med det nya Honda CONNECT underhållningssystemet ger dig total kontroll.

Närbild på Honda CR-V-instrument.

Tryck på ECON knappen − och när du kör ekonomiskt glöder hastighetsmätaren grönt.

Trekvartsvy framifrån av CR-V inredning.

Massor av utrymme

Utrymme för ännu mer.

Du skapar mer utrymme med bara en rörelse. Dra en gång i den praktiska spaken så fäller du smidigt sätena så att de ligger platt. Om du lägger till några tillval får du en baklucka som du öppnar och stänger automatiskt, så att det inte längre är ett problem att du har händerna fulla med kassar. Vi lovar också att du får plats med tre stora resväskor i det generösa bagageutrymmet.

Närbild på Honda CR-V inredning.

Design som sticker ut

Hondas ingenjörer har lagt mycket möda på att designa om exteriören på CR-V.

Vi har format om grillen, designat om och integrerat strålkastarna samt monterat nya lättmetallfälgar. Bilens strömmande linjer har försiktigt uppdaterats för att skapa en snygg, dynamisk profil som styr luftströmmarna mer effektivt för bättre bränsleekonomi.

Vy framifrån av Honda CR-V.
Trekvartsvy framifrån på Honda CR-V med LED-belysning.

Du kommer att lägga märke till några trevliga nyheter som kromat insteg och bakre hasplåt som skänker CR-V ett extra intryck av gatustil. Och de mjuka formerna på dörrspeglarna harmoniserar med helheten och reducerar döda vinklar runt bilen.

Trekvartsvy bakifrån av Honda CR-V. Stadsmiljö.

Välj din stil

Se till att din CR-V ser ut precis som du vill. Ljus och färgglad eller mörk och sofistikerad, solida färger eller metallic – välj färgen som passar dig.

Välj färg på din nya CR-V

Crystal Black Pearl

Vy framifrån av Honda CR-V.

Se till att du har det bekvämt

Passagerarna kommer att be dig ta en omväg.

Det lyxiga baksätet med bakåtlutande ryggstöd och svängda dörrpaneler ger en känsla av rymd. Klädseln av bästa kvalitet och den automatiska klimatanläggningen som kontrollerar temperaturen både i fram och i bak gör det ännu trevligare för alla i bilen.

Så som du vill ha det

Elektriskt svankstöd i förar- och passagerarsätena kan justeras för total komfort under körning och förarsätets elektroniska minne sparar två programmerbara inställningar.

Interiör: interiörbild uppifrån, säten och förarplats.

Skönheten i det bekväma

Tryck bara en gång, så är CR-V klar att ta över bördan.

Närbild på Honda CR-V bakre kamera

Med en bakre kamera behöver du inte gissa när du backar.

Styr bakluckan med en klickning

Livet blir mycket enklare med CR-V:s innovativa knappstyrda baklucka. Tryck bara en gång på knappen fjärröppnaren eller inne i bilen, så öppnas bagageutrymmet i CR-V. Utrymmet är ledande i sin klass. Tryck på knappen en gång till när du vill stänga bakluckan smidigt och säkert igen. Det är perfekt när du har händerna fulla. (Bara i de högst utrustade modellerna.)

Perfekt parkering

Tror du att det är svårt att parkera en bil av den här storleken? Tänk om. Du ser allt som händer bakom dig med den bakre kameran, vilket är perfekt när du behöver parkera på litet utrymme. Spegeln på passagerarsidan lutas dessutom en aning när du backar, så att du får en bättre uppfattning av trottoarsidan.

Baktill har LED-kombinationsljusen formats om för att ge CR-V ett mer strömmande, tredimensionellt utseende.

Vy bakifrån av Honda CR-V.
Närbild på Honda CR-V baklucka.

Med en enkel knapptryckning får du omedelbart tillgång till CR-V:s klassledande utrymme.

Tillbaka till huvudsidan
Honda