BYGGD FÖR ATT IMPONERA

Honda CR-V är både djärv och självsäker och har en sofistikerad interiör som utnyttjar utrymme och funktionalitet maximalt för optimal flexibilitet. Den är byggd med lyx och komfort i åtanke, så att varje resa – lång som kort – blir ett rent nöje.

  • FÖRARINFORMATIONSGRÄNSSNITT

    TFT-display

  • KLASSLEDANDE BAGAGEUTRYMME

    1 756 liter

Bläddra

Välj din stil

Se till att din CR-V sticker ut – precis så som du vill. Ljus och färgglad eller mörk och sofistikerad, i solida färger eller metallic – välj färgen som passar just dig.

Välj färg på din nya CR-V

Premium Crystal Red Metallic

Vy från sidan av Honda CR-V i Premium Crystal Red Metallic.

En härlig känsla

En atmosfär du absolut måste uppleva.

Slå dig ner i vår smidiga läder- eller plyschsäten, så kommer du att förstå vad vi menar. Det är en känsla som ger en känsla av trygghet och komfort. Ta sedan en närmare titt på interiörerna, så kommer CR-V att avslöja många andra avancerade finesser. 

Eleganta detaljer

Iögonfallande interiördetaljer tillverkade i nya, moderna material understryker detaljer som exempelvis ventiler, ratt, dörrhandtag och luftkonditioneringspanel. 

Konsolidera din upplevelse

Den mångsidiga mittkonsolen har tre lägen och ger dig i fullt öppnat läge gott om utrymme att förvara ett eller två större föremål. 

Närbild på mjuka paneler i Honda CR-V.

Det öppningsbara glastaket släpper in mer av världen utanför när du kör.

Vy från sidan av ihopfällbara/extra baksäten i Honda CR-V.

Den andra sätesraden fälls enkelmanövrerat ner i 60:40-läge i syfte att utöka din lastkapacitet.

En fantastiskt grupp om sju

Nya CR-V behåller sitt enkelmanövrerade, nedfällningsbara baksäte, samt erbjuder även ett alternativ med en tredje rad (med två extra säten) för vissa bensinversioner. Sätena fälls ihop på ett praktiskt sätt genom att försvinna ner i bagageutrymmets golv när de inte används. 

7 säten ger plats för den stora familjen

Smart utnyttjande av kupéutrymmet ger möjlighet att lägga till en tredje sätesrad, vilket gör att ni kan vara upp till sju personer i bilen. När det inte behövs är det bara att fälla ned de här sätena för att få största möjliga bagagerumsyta.

Kvalitetskontroller

Allt du behöver finns nära till hands.

Närbild på multifunktionsratten i Honda CR-V.

Genom att helt enkelt bläddra och välja erforderlig information utan att flytta händerna från multifunktionsratten kan du undvika alla potentiella distraktionsmoment när du kör.

En TFT-display i helfärg ger föraren vital information mitt framför ögonen. Vi kallar detta Förarinformationsgränssnittet, och det förser föraren med viktig information direkt. 

På skärmen

Med hjälp av rattens tumreglage eller via röstigenkänning kan du enkelt bläddra igenom Förarinformationsgränssnittet och välja bland ett antal olika funktioner, till exempel: Visning av SMS och e-post, ljudinformation, telefonkontakter, AWD-status samt till och med smart information om fordonsunderhåll. 

Multifunktionsratt

Utöver Förarinformationsgränssnittet kan du via ratten även styra ytterligare funktioner som exempelvis ljudvolym, adaptiv farthållare samt systemet för körfältsassistans. I de mer exklusiva modellerna är ratten dessutom uppvärmd – för att öka körkomforten vintertid. 

Närbild på head-up-displayen i Honda CR-V.

Head-up-displayen med förstärkt verklighet (Augmented Reality, AR) anger viktig information som föraren kan se utan att ta blicken från vägen.

Håll kontakten med Honda CONNECT

Ett infotainmentsystem ger dig det du älskar, exempelvis musik och vänner, nära till hands.

Vy från sidan av den 7 tum stora pekskärmen i Honda CR-V.

Med pekskärmen på 7 tum har du allt du behöver nära till hands.

Du kommer åt information och spellistor i din smartphone via Bluetooth® och USB. Du kan också överföra telefonens gränssnitt – via Apple CarPlay® eller Android Auto™ – till 7-tumspekskärmen som ger tillgång till appar som gör att du kan ringa och skicka och ta emot meddelande. 

Fler anslutningar

Den förinstallerade internetbaserade Aha™-ljudspelaren låter dig också ansluta till dina favoriter bland radiokanaler, poddsändningar och nyhetstjänster. 

Närbild på det 7 tum stora navigeringssystemet i Honda CR-V.

Se till att du alltid vet var du är och vart du är på väg med GPS-systemet från Garmin.

Vy från sidan av det 7 tum stora infotainmentsystemet i Honda CR-V.

Ikonerna är tydliga och det är enkelt att välja bland dem med ett snabbt ögonkast.

Tillbaka till huvudsidan
Honda