NÄSTA KAPITEL

Säg hej till den dynamiska, avancerade Jazz och den sportiga livsstilen Jazz Crosstar. De har hybriddrivlina med två motorer som ger en följsam, smidig och effektiv körning och representerar vårt löfte om elektrifiering.

  • Hybriddrivlina

    e:HEV

  • Supermångsidiga

    Magic Seats

KOMPAKT STORLEK, STORT INTRYCK

Titta närmare på den helt nya Honda Jazz och Honda Jazz Crosstar.

Hjärtat i nya Jazz är den nya hybriddrivlinan. Den är följsam: med sin sömlösa kraftutveckling. Den är smidig: med sin förstklassiga transmission med direkt kraftöverföring och raffinerade, bekväma interiör. Den är effektiv: tack vare den senaste tekniken, som ger dig låga utsläppsnivåer och bra ekonomi.  Enkelt uttryckt, njut av din resa i vetskap om att du får optimal prestanda. 

ETT STÖRRE URVAL

De helt nya Jazz och Jazz Crosstar har samma avancerade hybriddrivlina, men olika personligheter.  Oavsett om du väljer den sofistikerade Jazz eller livsstilen Crosstar kommer du snart att upptäcka att det bästa med den är dess köregenskaper.

JAZZ CROSSTAR HYBRID

JAZZ HYBRID

RÄTT PLATS ATT VARA PÅ

Se hur den helt nya Honda Jazz är lika avancerad på insidan som på utsidan.

Ett nytt perspektiv

De helt nya Jazz och Jazz Crosstar ger panoramautsikt över vägen så att föraren får en riktig widescreen-upplevelse.  Den förbättrade sikten bidrar inte bara till en tryggare körställning utan även till en verklig säkerhetsfördel.

Omfattande instrumentering

Instrumentpanelen har utformats så att du snabbt kan se viktig information.  Den horisontella 7-tums TFT-displayen ersätter omoderna mätare med enkel funktionalitet och bidrar till en rymlig och högkvalitativ miljö.

Sitta bekvämt

Framsätena är bredare och har egenskaper som motverkar trötthet. Egenskaper som oftast förknippas med bilar i limousinklassen.  Svankstödet har förbättrats och den redan rymliga interiören har nu ännu mer benutrymme.  Där bak hittar du våra berömda Magic Seats-säten som du kan ställa in på många olika sätt efter behov för att få plats med fler passagerare eller mer bagage. I Jazz Crosstar är klädseln vattentät – vilket innebär att den inte lämnar några spår efter din aktiva livsstil. 

Tydlig display

Mittskärmen på 9 tum för Honda CONNECT visar de mest använda apparna så att du snabbt och enkelt kan öppna dem. Apparna är färgkodade efter kategori, så att de alla är enkla att använda.

HYBRIDER ÄR FRAMTIDEN

Det helt nya hybridutbudet Jazz är ett annat viktigt steg framåt.

Hybridbilar kommer att hjälpa oss längs vägen mot noll i utsläppsnivåer. Vårt mål är att uppnå detta genom att göra betydande förbättringar på varje ny modell, utöka vårt sortiment av hybridbilar och köra vidare på vår elektrifierande resa.