Honda CR-V

Förfinad till perfektion

Lämna vardagen med stil

1.5 VTEC TURBO

BENSIN

motor

2.0 i-MMD

HYBRID

motor

Scrolla

Honda CR-V-logotypen.

Världens mest populära SUV.

Med en ny design, helt omarbetad från grunden, har Honda CR-V har blivit ännu mer sofistikerad.

En ny körupplevelse

Vi ger mer, du får mer.

Den splitternya CR-V är den mest avancerade och sofistikerade SUV:en vi någonsin tillverkat. Den har skapats för att ta körupplevelsen till en helt ny nivå. Nya CR-V erbjuder två alternativ, 1,5 L VTEC TURBO eller vårt innovativa i-MMD hybridsystem. Om du lägger ihop det med 2/4WD-alternativ, manuell eller automatisk växellåda, 7-sitsigt alternativ på 1,5 l-bensinmodellen, så måste det helt enkelt finnas en ny CR-V som passar dig perfekt.

1.5 VTEC TURBO-bensinmodellen lanseras hösten 2018. Hybrid-modellen lanseras i början av 2019

Trekvartsvy framifrån av Honda CR-V.

Passar för nya äventyr

En sofistikerad, ny design.

Utforska med bekvämlighet och stil

Rymligare interiör än Honda CR-V får man leta efter.

Samhörighet

Den nya CR-V:n har anslutning till allt … precis inom räckhåll.

All förarinformation – Driver Information Interface (DII) – finns på instrumentbrädan. En mängd funktioner styrs genom lättmanövrerade knappar. 7-tumspekskärmssystem ger dig mobilanslutning i kombination med ett komplett infotainmentsystem. Du är ständigt nåbar i en CR-V.

Se framåt

Välj hur mycket/lite av informationen du vill visa genom att använda vår head-up-display. Det är enkelt att välja vindrutevy över fart, varvtal, adaptiv farthållare, Low Speed Follow, navigering, vägmärkesigenkänning, blinkers- och växelposition genom att trycka ner rattkontrollknappen.

Närbild av Honda CR-V:s ratt och mätare.

Ratten har enkla knappar för ljud, farthållare, Bluetooth®, Apple CarPlay®, Android Auto™ och satellitnavigering. De styrs med hjälp av röstigenkänning och intelligent multiinformation för att minska störningsmomenten vid körning.

Närbild av Honda CR-V infotainmentsystem.

Anslut mobilen och var nåbar. Allt annat, som t ex spellistor är nära till hands och visas tydligt på den 7 tum stora pekskärmen.

Helt säker

Alla nya CR-V:er har Honda Sensing, en omfattande uppsättning av förarassistanstekniker. Med en kombination av både radar- och kamerainformation kan CR-V:en hjälpa föraren med allt, från motorvägskörning till fickparkering.