Hondas modellutbud

Vad är nytt för Hondas elektrifierade sortiment under 2022 - 2023

På Honda har vi som målsättning att skapa bilar med avancerade, elektrifierade drivlinor och för varje ny bil som vi lanserar tar vi ett steg närmare vår elektriska vision om ett samhälle med låga koldioxidutsläpp. 2022 kommer Honda att ha slutfört uppdraget att elektrifiera alla standardmodeller i hela Europa.

Hondas elektrifierade sortiment

Hondas elektrifierade sortiment drivs av vår egen teknik som ger en elektrifierande körupplevelse i alla våra helt eldrivna (EV), självladdande fullhybrid- (e:HEV) och laddhybridmodeller (e:PHEV).

 Liten Honda SUV – Helt elektrisk

Helt ny liten SUV –
Helt elektrisk

I centrum för Hondas sortiment av framtida batteridrivna elfordon (BEV) hittar vi denna helt nya helt elektriska lilla SUV. Med en unik mix av dynamik, teknik och design, är den här bilen ett utmärkt val som en första familje-BEV.

Honda kompakt SUV – ZR-V e:HEV fullhybrid

Honda kompakt SUV –
e:HEV fullhybrid

För att komplettera ett redan starkt utbud av e:HEV, inklusive HR-V och CR-V, utökar Honda sitt utbud av självladdande fullhybridbilar med ZR-V, en ny mellanstor sportig och dynamisk kompakt SUV.

Honda CR-V e:HEV fullhybrid och e:PHEV laddhybrid SUV

Helt nya CR-V e:HEV fullhybrid och e:PHEV laddhybrid SUV

VI har lanserat nya CR-V, för första gången tillgänglig med ett flertal elektrifierade drivlinor. Nya CR-V e:HEV kommer även i fortsättningen att vara tillgänglig som en självladdande fullhybrid, och för första gången i Europa finns nu Honda CR-V e:PHEV, ett laddhybridalternativ till den populäraste stora SUV:en.