Jazz

Ge dig ut i livet

Med Jazz är du beredd på allt.

Den här bilen är från början till slut utformad för att tillgodose dina behov. Med flexibla säten och luftig och flexibel interiör sätter Jazz guldkant på resan, oavsett vart livet för dig.

 • Bagageutrymme

  883

  Fantastiska utrymmen i bensinmodellen

 • Säteskonfigurationer

  10+

  Med flexibla Magic Seats

 • Säkerhet

  5*

  EURO NCAP (2009)

 • Motorer

  4

  Bränsleeffektiva motoralternativ (inklusive hybrid)

Omvandla utrymmet

Vi presenterar baksäten utöver det vanliga. Fäll, lyft och lås fast dem i en enda, enkel rörelse. Magic Seat-sätena kan konfigureras på flera olika sätt på bara några sekunder och skapa mängder av olika lösningar för vad du än behöver kunna lasta in.

Ju mer du ser ...

I framsätet finns mycket att titta på, med en lättöverskådlig instrumentpanel och en vindruta som tar in mycket dagsljus.

Körglädje de luxe

Ta en titt under huven

Du kommer att längta efter att sätta dig bakom ratten.

Utmärkt bränsleekonomi och jämn, rolig körning gör Jazz till en bil för livsnjutare. Men lyssna inte bara på vad vi säger. Kunder och kritiker älskar Jazz för att den är tillförlitlig och härlig att köra.

Honda från början till slut

Jazz kan naturligtvis piffas upp ytterligare med en mängd originaltillbehör från Honda. Du kan till exempel välja till en cykelhållare eller ett uppgraderat navigeringssystem och Jazz kan vara precis så praktisk eller exklusiv som du vill att den ska vara.

Läckra fälgar

Tre modeller av lättmetallfälgar gör din Jazz ännu vassare.

Liten utanpå och stor inuti

Med Jazz får du fantastiskt utrymme i liten modell.

Innan chefsingenjör Kohei Hitomi och hans team kläckte idén med Magic Seats ägnade de många timmar åt att iaktta människor som lastade i och ur sina bilar. Resultatet är en liten bil med stora möjligheter tack vare en otroligt flexibel interiör.

Jazz maximerar utrymmet för både människor och bagage. Dimensioner i mm.

Massor av bagageutrymme – från 379 till 889 liter.